YKS ertelenecek mi? Üniversite sınavı ne zaman?

YKS, depremden dolayı ertelenir mi? Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, YKS ve LGS sınav konuları için 12. ve 8. sınıfın 2. dönem konularının olmayacağını açıkladı. Peki, YKS ertelenecek mi? 2023 YKS başvuru ve üniversite sınav tarihi belli oldu mu? İşte detaylar...

YKS ertelenecek mi? Üniversite sınavı ne zaman?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in YKS ve LGS açıklamaları gündeme oturdu. Deprem nedeniyle YKS 2023'de 12. sınıfın 2. dönem konularının olmayacağı açıklandı. Bu açıklamaların ardından YKS ertelenir mi, YKS ne zaman, üniversite sınavı ve başvuru tarihi belli oldu mu merak ediliyor. İşte YKS 2023 hakkındaki bilgiler

YKS SINAV TARİHİ NE ZAMAN YAPILACAK?

ÖSYM takvimi, seçim tarihi ile birlikte güncellenmeye alınmıştı. 2023'te yapılacak sınavlar ve sınav başvuru tarihleri henüz belirlenmemişti. Güncelleme öncesinde YKS sınavının 17-18 Haziran 2023 tarihlerinde düzenleneceği belirtilmişti. Başvuruların ise 9 Şubat - 6 Mart 2023 tarihleri arasında alınacağı bildirilmişti.

2023 YKS SINAV TARİHİ NE ZAMAN?

ÖSYM henüz 2023 YKS sınav ve başvuru tarihleri bilgisini de içeren güncel sınav takvimini yayınlamadı. Güncelleme ile birlikte üniversite sınavı tarihini sizlerle en kısa zamanda paylaşacağız.

ÖSYM
2023 LGS'de hangi konular geçerli olacak? 12. sınıf 1. dönem konuları hangileri? AÖF kayıt yenileme ne zaman, ertelendi mi? Okullar ne zaman açılacak?