YKS deneme sınavı sonuçları sorgulama: MEB YKS deneme sınavı sonuçları açıklandı mı, nasıl öğrenilir?

Milli Eğitim Bakanlığı, 8-9 Haziran'da yapılacak YKS için çevrimiçi deneme sınavı yaptı. Deneme sınavları 25, 26, 27 Mayıs'ta gerçekleştirildi. Kendilerini denemek, eksiklerini görmek için sınava giren öğrenciler, MEB YKS deneme sınavı sonuçlarını merak ediyor. Peki, MEB YKS deneme sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, sonuçlar nasıl öğrenilir? İşte detaylar...

YKS deneme sınavı sonuçları sorgulama: MEB YKS deneme sınavı sonuçları açıklandı mı, nasıl öğrenilir?

YKS deneme sınavı sonuçları için gözler MEB'te. Milli Eğitim Bakanlığı, 25 Mayıs'ta TYT, 26 Mayıs'ta AYT ve 27 Mayıs'ta YDT deneme sınavları yaptı. Sınavlar online olarak ogmmateryal.eba.gov.tr internet adresinden gerçekleştirildi. MEB tarafından yapılan açıklamaya göre sonuçları bugün açıklanacak. Peki, MEB YKS deneme sınavı sonuçları açıklandı mı, sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

YKS deneme sınavı sonuçları sorgulama: MEB YKS deneme sınavı sonuçları açıklandı mı, nasıl öğrenilir? - Resim : 1

MEB YKS ÇEVRİM İÇİ DENEME SINAVI 

MEB YKS çevrimiçi sınavı, öğrencilerin hazırlık süreçlerinde seviyelerini görmeleri ve çalışmalarına yön vermelerini sağlamak amacıyla hazırlanan "YKS'ye Doğru 2024" sınavında sorular, alan uzmanlarınca YKS'nin kapsam bütünlüğü ve soru çeşitliliğine uygun şekilde hazırlandı.

Deneme sınavının Temel Yeterlilik Testi (TYT) 25 Mayıs, Alan Yeterlilik Testi (AYT) 26 Mayıs, Yabancı Dil Testi (YDT) ise 27 Mayıs'ta yapıldı.

YKS deneme sınavı sonuçları sorgulama: MEB YKS deneme sınavı sonuçları açıklandı mı, nasıl öğrenilir? - Resim : 2

MEB YKS ÇEVRİM İÇİ SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

MEB YKS deneme sınavı sonuçları henüz açıklanmadı. Deneme sınavına belirtilen tarihlerde 10.00-20.00 saatleri arasında istedikleri zaman sınava girebildi. Öğrenciler, MEB YKS çevrim içi sınavı "ogmmateryal.eba.gov.tr" internet adresi üzerinden katıldı.

MEB TYKS deneme sınavının sonuçları, sıralama ve puanları 28 Mayıs'ta açıklanacak. Yine soru çözümleri Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün YouTube sayfasında yayımlanacak. Öğrenciler için rehberlik yayını da yine YouTube üzerinden uzmanlar tarafından gerçekleştirilecek.

Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman kapanıyor? Yaz tatiline kaç gün kaldı? YKS sınavı ne zaman? Üniversite sınavı ne zaman 2024? DGS geç başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru ücreti ne kadar? E-YDS 2024/6 (İngilizce) ve e-YDS 2024/7 (Almanca/Fransızca) sonuçları açıklandı!