Üniversiteler ne zaman tatil olacak? Üniversitelerde yarıyıl tatili ne zaman başlıyor?

Üniversitelerde sömestr tatili kaç gün? Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullar, 19 Ocak Cuma günü yarıyıl tatiline girdi. İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri iki haftadan fazla tatil yapacak. Peki, üniversiteler ne zaman tatile girecek? Üniversitelerin yarıyıl tatili ne zaman başlıyor?

Üniversiteler ne zaman tatil olacak? Üniversitelerde yarıyıl tatili ne zaman başlıyor?

Üniversitelerin yarıyıl tatil tarihi merak ediliyor. 19 Ocak Cuma 20 milyon ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi sömestr tatiline girdi. Gözler üniversitelere çevrildi. Üniversitelerde yarıyıl tatili finaller sonrasında başlayacak. Peki, üniversiteler ne zaman tatil olacak?

Üniversiteler ne zaman tatil olacak? Üniversitelerde yarıyıl tatili ne zaman başlıyor? - Resim : 1

ÜNİVERSİTELER NE ZAMAN TATİL OLACAK?

Eylül sonu, ekim başı ile üniversitelerde eğitim öğretim dönemi başlamıştı. Üniversitelerde tatil, final sınavlarının tamamlanması ardından başlayacak.

Üniversiteler ne zaman tatil olacak? Üniversitelerde yarıyıl tatili ne zaman başlıyor? - Resim : 2

Üniversitelerin sömestr tatil tarihi, her üniversiteye göre farklılık gösterebilir. Üniversitelerin akademik takvimleri farklı olduğu için final sınav tarihleri de farklıdır. Bu nedenle üniversitelerin tatil tarihi de değişiklik gösterebilir.

ALES sınavı ne zaman? 2024-ALES/1 başvuruları ne zaman başlıyor? Yurt Time spor başvuru ne zaman 2024? Yurt Time spor başvuru nereden, nasıl yapılır? Okullar ne zaman açılıyor? Yarıyıl tatili ne zaman bitiyor? 2024 yaz tatili tarihi nedir? e-YDS 2024/1 (İngilizce) sınavı sonuçları açıklandı!