Üniversite yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

YKS üniversite yerleştirme sonuçları merakla bekleniyor. ÖSYM, YKS tercih sonuçlarının her an açıklayabilir. Adaylar, geçen sene üniversite yerleştirme sonuçlarının YKS tercihlerinden kaç gün sonra açıklandığını araştırıyor. Peki, ÖSYM, 2023 YKS üniversite yerleştirme sonuçlarını ne zaman açıklayacak?

Üniversite yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

Üniversite adayları, YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak yoğun bir şekilde araştırıyor. 2023 YKS tercih dönemi, 8 Ağustos'ta sona ermişti. ÖSYM, YKS üniversite yerleştirme sonuçları açıklaması 3 milyonu aşan aday tarafından merakla bekleniyor. Peki, YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

YKS ÜNİVERSİTE YERLEŞTİRME SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Üniversiteye giriş sınavı olan YKS, 17-18 Haziran'da yapıldı. YKS sonuçları ise 20 Temmuz'da açıklandı. Tercihler, 27 Temmuz'da başladı, 8 Ağustos'ta sona erdi. Adaylar, geçen yıla bakarak YKS yerleştirme sonuçlarının en geç yarın açıklamasını bekliyor.

GEÇEN YIL YKS YERLEŞTİRME SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANDI?

YKS, 2022'de 18-19 Haziran'da yapıldı. Sonuçları ise 18 Temmuz'da açıklandı. Tercihler 27 Temmuz - 5 Ağustos arasında yapıldı. YKS yerleştirme sonuçları da 15 Ağustos'ta açıklanmıştı.

ÖSYM
Devamsızlık affı kalktı mı? Liselere sınıf tekrarı mı geliyor? İstanbul'da depreme dayanıksız okullardan 50'si için tarih belli oldu Liselere sınıf tekrarı geliyor YKS tercih sonuçları her an açıklanabilir! Gözler ÖSYM'de...