Üniversite yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

Üniversite yerleştirme sonuçları için gözler ÖSYM'de. 2023-YKS sonuçları açıklanmış ve adayların üniversite tercih süreci başlamıştı. bir hafta önce biten tercih dönemi sonrasında üniversite yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak sorgulaması yoğunluk kazandı. Peki, ÖSYM YKS yerleştirme sonuçları için tarih açıkladı mı?

Üniversite yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

Üniversite adaylarının YKS yerleştirme sonuçları için heyecanlı bekleyişi sürüyor. Tercihlerin bir hafta önce bitmesi sonrasında üniversite yerleştirme sonuçları ÖSYM tarafından bu hafta açıklanması bekleniyor. Her an açıklanabilecek YKS yerleştirme sonuçları için ÖSYM açıklama yaptı mı merak ediliyor. Peki, üniversite yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÜNİVERSİTE YERLEŞTİRME SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Üniversite yerleştirme sonuçları için ÖSYM bir tarih açıklamadı. Geçen yıl tercihlerin bitmesinin ardından 10 gün sonra YKS yerleştirme sonuçları yayınlanmıştı. Buna göre üniversite yerleştirme sonuçlarının bu hafta içinde açıklanması bekleniyor.

YKS YERLEŞTİRME SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

YKS yerleştirme sonuçları, ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr adresinden yayınlanacak. Adaylar, TC kimlik numarası ve şifresi ile üniversite yerleştirme sonuçlarını öğrenebilecek. Sonuçlar, adaylara posta ile gönderilmeyecek.

ÖSYM
DUS 1. Dönem yerleştirme sonuçları nasıl, nereden öğrenilir? Sınav sorularını çalan FETÖ mensuplarına gözaltı Uzaktan eğitim sayesinde dev tasarruf! Bursluluk sınavında hangi dersler var? 2023 İOKBS sınav tarihi nedir?