Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları nasıl öğrenilir? 2. yer değiştirme başvuruları ne zaman başlıyor?

MEB, öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme sonuçlarını açıkladı. Öğretmenler, 7-14 Ağustos tarihleri arasında başvurularını yapmıştı. Sonuçlar ile birlikte 2. yer değiştirme başvuru takvimi de belli oldu. Peki, öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları nasıl öğrenilir? 2. yer değiştirme başvuruları ne zaman başlıyor?

Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları nasıl öğrenilir? 2. yer değiştirme başvuruları ne zaman başlıyor?

Milli Eğitim Bakanlığı, aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ile yapılan yer değiştirme başvuru sonuçlarını açıkladı. Adaylar, sonuçları MEBBİS ve e-devlet üzerinden görebiliyor. Diğer yandan 2. yer değiştirme başvuru tarihleri de belli oldu. İşte detaylar...

MAZERET YER DEĞİŞTİRME SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Milli Eğitim Bakanlığında görevli kadrolu öğretmenler, 7-14 Ağustos tarihleri arasında aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değiştirme başvuruları yaptı. Bu başvuruların sonuçlarını MEBBİS ve e-devlet üzerinden öğrenebilirsiniz.

MEBBİS kullanıcı hesabınız ile sonucunuzu öğrenmek için tıklayınız

Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları nasıl öğrenilir? 2. yer değiştirme başvuruları ne zaman başlıyor? - Resim : 1

e-Devlet kullanıcı hesabınız ile sonucunuzu öğrenmek için tıklayınız

İKİNCİ YER DEĞİŞTİRME BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Buna göre Millî Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlarda kadrolu olarak görev yapan öğretmenler, ikinci bir il içi ve iller arası yer değişikliği başvurusunda bulunabilecek. Başvurular 25-28 Ağustos tarihleri arasında alınacak, atamalar ise 29 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

Okullar ne zaman açılacak, kaç gün kaldı? BİLSEM kayıtları ne zaman sona eriyor, nasıl yapılır? KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversitelere e-kayıt ne zaman başlıyor, nasıl yapılır?