Öğretmenlerin mazerete bağlı atama sonuçları açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı'nca kadrolu öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı il içi ve iller arası yer değişikliği atama sonuçları açıklandı.

Öğretmenlerin mazerete bağlı atama sonuçları açıklandı
  • Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarında görev yapan öğretmenlerden aile birliği, sağlık, can güvenliği, engellilik durumu ve benzeri nedenlerle mazereti olanlar için yayımlanan duyuru kapsamında, başvuruda bulunan öğretmenlerin büyük bir kısmının yer değişikliği, hizmet puanı üstünlüğü esas alınarak tercihleri doğrultusunda gerçekleştirildi.

ATANAMAYANLAR İÇİN YENİ ÇALIŞMA PLANLANIYOR

  • Bununla birlikte, tercih ettikleri yerlere atanamayan öğretmenler için yeni bir çalışma planlanıyor.
  • Özellikle aile birliği mazereti başta olmak üzere, diğer mazeret gruplarından yer değişikliği yapılamayan öğretmenlerin talepleri, eğitim kurumlarının ihtiyaçları doğrultusunda, gerekirse birebir görüşmelerle değerlendirilecek ve karşılanmaya çalışılacak.
İlkokullarda yeni dönem: Sınav saati kalktı YKS birincileri hangi bölümleri tercih etti? Açık öğretim liselerine geçiş şartları değişti YÖK Başkanı'ndan YKS değerlendirmesi: Kız öğrenciler daha başarılı