Öğretmen il içi atama sonuçları açıklandı mı? Öğretmen 2. il içi tayin sonuçları nasıl öğrenilir?

Öğretmen il içi atama tayin sonuçları bugün açıklanacak. MEB kadrolarında yer alan ve il içi tayin başvurusu yapan öğretmenler, atama sonuçlarını merakla bekliyor. Peki, 2024 öğretmen 2. il içi atama sonuçları nasıl, nereden öğrenilir?

Öğretmen il içi atama sonuçları açıklandı mı? Öğretmen 2. il içi tayin sonuçları nasıl öğrenilir?

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerin gözü meb.gov.tr'de. Öğretmenlerden bu yıl 2. kez il içi atama tayin başvuruları alındı ve başvurular 26 Temmuz'da sona erdi. Başvuru atama takvimine göre bugün, 30 Temmuz Salı günü öğretmenlerin tayin atama sonuçları açıklanacak.

Öğretmen il içi atama sonuçları açıklandı mı? Öğretmen 2. il içi tayin sonuçları nasıl öğrenilir? - Resim : 1

ÖĞRETMEN İL İÇİ 2. TAYİN SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İl içi ikinci tayin sonuçları 30 Temmuz Salı günü Milli Eğitim Bakanlığı MEMSİS ekranı üzerinden açıklanacak.

Öğretmen 2. il içi tayin atama sonuçları için tıklayın

Öğretmen il içi atama sonuçları açıklandı mı? Öğretmen 2. il içi tayin sonuçları nasıl öğrenilir? - Resim : 2

TAYİNLER NEYE GÖRE, NASIL YAPILIYOR?

1. İl içi yer değişikliğine başvuracak öğretmenlerin hizmet puanları, başvuruların son günü dikkate alınarak belirlenecektir.

2. İl içi yer değiştirmeler, öğretmenlerin tercihleri dikkate alınarak hizmet puanı üstünlüğüne göre yapılacaktır. Hizmet puanının eşitliği hâlinde sırasıyla; öğretmenlikteki hizmet süresi daha fazla olana, öğretmenliğe daha önce başlayana öncelik verilecek; eşitliğin devamı hâlinde ise atanacak öğretmen bilgisayar kurası ile belirlenecektir.

3. Doğrudan Bakanlık merkez teşkilâtına bağlı eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerin bu duyuru kapsamındaki yer değiştirmelerine ilişkin atama kararnameleri Bakanlık tarafından diğer eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerin ise atama kararnameleri valiliklerce düzenlenecektir.

KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı! KPSS-2024/1 yerleştirme sonuçları sorgula BİLSEM'e kesin kayıt hakkı kazananlar ne zaman açıklanacak? LGS 2. nakil tercih başvuruları başladı mı, ne zaman başlıyor? LGS 1. nakil yerleştirme sonuçları meb.gov.tr'de!