MSÜ başvuru ne zaman?

MSÜ başvuru ne zaman başlıyor merak ediliyor. Geçen sene MSÜ başvuruları 13 Ocak'ta başlamıştı. Mart ayında yapılan Milli Savunma Üniversitesi MSÜ sınavı için gözler 2023 ÖSYM sınav takviminde. Peki, MSÜ başvuru ne zaman? MSÜ başvuru tarihi belli oldu mu?

MSÜ başvuru ne zaman?

Milli Savunma Üniversite'nde eğitim almak isteyen adaylar, MSÜ başvuru ne zaman araştırmaya başladı. Geçen yıl, MSÜ başvuruları 13 Ocak - 9 Şubat tarihlerinde alınmıştı. MSÜ başvuru yapmak isteyenler ÖSYM sınav takvimini araştırıyor. Peki, 2023 MSÜ başvuru tarihi belli oldu mu? MSÜ başvuru ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

2023 MSÜ BAŞVURU TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Milli Savunma Bakanlığına bağlı Milli Savunma Üniversitesine alınacak öğrenciler için sınavlar ÖSYM tarafından yapılıyor. Bu sınavlara başvurular ise geçtiğimiz yıl 13 Ocak-9 Şubat arasında alınmıştı. Bu yıl ÖSYM takvimi henüz açıklanmadığı için MSÜ başvuru tarihi belli olmadı. Başvuru tarihi açıklandığı vakit haberimiz güncellenecek.

MSÜ BAŞVURU ŞARTLARI

MSÜ başvuru şartları, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları için değişiyor. Bu yıl henüz kılavuz yayınlanmadığı için geçen senenin MÜS başvuru kılavuzunu inceleyebilirsiniz.

ÖSYM MSÜ BAŞVURU KILAVUZU

YKS 2023 ne zaman? BİLSEM sınavı ne zaman? ALES başvuruları 2023 ne zaman? Yarı yıl tatili ne zaman başlıyor?