Milli Eğitim Bakanı Tekin'den 'müfredat değişikliği' açıklaması: Çalışmalar tamamlandı

Ankara'da görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, müfredat değişikliğini yakında duyuracaklarını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den 'müfredat değişikliği' açıklaması: Çalışmalar tamamlandı
  • Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Öğretmenler Odası Buluşmaları kapsamında Ankara'da düzenlenen programda öğretmenlerle bir araya geldi.
  • Bakan Tekin, bakanlığın önemli bir çalışması olan müfredat değişikliğini yakın zamanda kamuoyuna açıklayacaklarını belirtti.
  • Bakan Tekin şunları kaydetti:
Müfredat, hızla değişen dünya koşulları, güncel gelişmeler göz önünde bulundurularak devamlı güncellenecek canlı ve dinamik bir yapıda olmalı. Ana paradigmasından tutun, bize ait ve bizim değerlerimizle inşa edilmiş, bizim referans değerlerimizin ışığında oluşturulmuş bir eğitim sisteminin inşası için gerekli çalışmalarımızı tamamladık, yakın zamanda kamuoyuyla paylaşacağız inşallah.
AÖF bahar dönemi kayıt yenileme ne zaman bitiyor? AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? YKS'ye girecek öğrencilerin sınav ücretleri kaymakamlıktan Sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme sonuçları açıklandı KPSS-2024/3 yerleştirme sonuçları açıklandı!