LGS SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA: 2024 LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlandı, nasıl alınır? LGS ne zaman yapılacak?

LGS sınav giriş belgesi, sekizinci sınıf öğrencilerin gündeminde olmaya devam ediyor. Liselere Geçiş Sistemi kapsamında yapılacak sınav için öğrenciler hazırlıklarını sürdürüyor. Peki, 2024 LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak, nereden alınır?

LGS SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA: 2024 LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlandı, nasıl alınır? LGS ne zaman yapılacak?

 Haziran ayında yapılacak 2024 LGS için geri sayım sürüyor. Sınava az bir zaman kala öğrenciler, LGS sınav giriş yerlerini merak ediyor. Farklı okulda sınava girecek olan öğrenciler, sınava girecekleri okul ve salon, sıra numarasını MEB tarafından yayımlanacak LGS sınav giriş belgesi ile öğrenebilecek. Peki, LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? İşte MEB LGS sınav giriş belgesi sorgulama...

 LGS SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA: 2024 LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlandı, nasıl alınır? LGS ne zaman yapılacak? - Resim : 1

LGS SINAV GİRİŞ BELGESİ NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Kılavuza göre fotoğraflı sınav giriş belgesi, 24 Mayıs 2024'ten itibaren elektronik ortamdan okul müdürlükleri tarafından alınacak, mühürlenecek ve onaylandıktan sonra öğrencilere teslim edilecek. 

LGS SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA: 2024 LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlandı, nasıl alınır? LGS ne zaman yapılacak? - Resim : 2

LGS NE ZAMAN?

Liselere Geçiş Sistemi kapsamında MEB tarafından yapılacak LGS, 2 Haziran 2024 Pazar günü birinci oturum 09.30’da, ikinci oturum 11.30’da başlayacak. 

LGS SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA: 2024 LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlandı, nasıl alınır? LGS ne zaman yapılacak? - Resim : 3

LGS SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Sınav sonuçları, 28 Haziran 2024'te www.meb.gov.tr internet adresinden ilan edilecek. 

Lise KPSS başvuru ne zaman başlıyor? 202 KPSS ortaöğretim sınavı ne zaman? BİLSEM'de sıra bireysel değerlendirme uygulamalarında! Yeni müfredata kaç kişi görüş bildirdi? E-YÖKDİL 2024/1 sınavı saat kaçta, ne kadar sürüyor?