LGS 2. nakil dönemi bugün sona eriyor! Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

LGS kapsamında 2. nakil tercih dönemi bugün sona eriyor. Öğrenciler ve veliler, gitmek istedikleri okullar için lise nakil tercihlerini yaptı. MEB, tercih süreci sonrasında nakil sonuçlarını açıklayacak. Peki, bugün LGS 2. nakil tercihleri saat kaçta bitecek? LGS nakil sonuçları ne zaman açıklanacak?

LGS 2. nakil dönemi bugün sona eriyor! Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

LGS nakil, tercih ve yerleştirme takvimi işliyor. Liselere Geçiş Sistemi sınavı olan 2023-LGS sonuçları sonrasında liselere 2. nakil dönemi bugün bitiyor. Tercihleri son güne bırakan veya düzeltme yapmak isteyenler, LGS 2. nakil tercihleri bugün saat kaçta bitiyor araştırmaya başladı. Peki, LGS nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte MEB tarafından açıklanan takvim...

LGS 2. NAKİL TERCİHLERİ SAAT KAÇTA BİTİYOR?

31 Temmuz'da başlayan LGS 2. nakil tercihleri, 4 Ağustos Cuma günü saat 17.00'da sona erecek.

LGS NAKİL YERLEŞTİRME SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

 MEB tarafından yayımlanan LGS nakil, tercih ve yerleştirme takvimine göre 2. nakil yerleştirme sonuçları, 7 Ağustos Pazartesi günü meb.gov.tr adresinden açıklanacak.

 

ATA AÖF yaz okulu ve üç ders sınavı ne zaman? KYK yurt, burs, kredi başvuru tarihleri 2023 ne zaman? 40 üniversiteye 52 yeni fakülte LGS 2. nakil tercihleri ne zaman sona eriyor?