LGS boş kontenjan sorgulama: 2023 lise boş kontenjanlar açıklandı mı, taban puanlar ne zaman belli olur?

LGS yerleştirme sonuçları açıklandı. MEB tarafından yapılan duyuruda yüzde 97,80 yerleştirme yapıldığı belirtildi. Sonuçlar sonrasında yerleşemeyen veya nakil yapmak isteyen öğrenciler, LGS boş kontenjanları açıklandı mı, taban puanlar ne zaman belli olur araştırıyor.

LGS boş kontenjan sorgulama: 2023 lise boş kontenjanlar açıklandı mı, taban puanlar ne zaman belli olur?

Liselere Geçiş Sistemi kapsamında 4 Haziran'da yapılan 2023-LGS sonuçlarına göre yapılan tercih sonuçları belli oldu. Öğrencilerin neredeyse tamamı okullara yerleştirildi. Dün başlayan ilk nakil süreci ile birlikte LGS taban puanları ve lise boş kontenjanları gündeme geldi.

LİSE BOŞ KONTENJANLAR NE ZAMAN AÇIKLANIR?

LGS yerleştirme sonuçları sonrasında boş kontenjanları ve lise taban puanlarına dair detayların MEB tarafından yayınlanması bekleniyor.

LGS TABAN PUANLARI BELLİ OLDU MU?

LGS yerleştirme sonuçları sonrasında lise taban puanları da gündeme geldi. MEB tarafından lise boş kontenjanları ve taban puanlarına dair henüz bir açıklama yapılmadı. LGS boş kontenjan sorgulaması e-okul üzerinden yapılıyor.

2023 LGS lise nakil tercihleri nereden, nasıl yapılır? 2023 YKS tercihleri ne zaman başlıyor? LGS yerleştirme sonuçları açıklandı 2023 KPSS sonuçları ne zaman belli olacak?