LGS birincisi Beyoğlu İmam Hatip'ten Ali Ekrem oldu

Liseye Geçiş Sınavı sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin ortaokulundan mezun olan Ali Ekrem Kaylı, her soruyu doğru cevaplayarak birinci oldu.

LGS birincisi Beyoğlu İmam Hatip'ten Ali Ekrem oldu
  • Milyonlarca öğrencinin ve ailelerin merakla beklediği Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuçları, geçtiğimiz günlerde açıklandı.
  • Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), ortaokul 8. sınıfta eğitim gören 1 milyon 38 bin 192 öğrenciye yönelik yapılan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın sonuçlarının açıklanmasının ardından, sınavda başarılı olan öğrenciler de gündeme gelmeye başladı.
  • Bu öğrencilerden birisi de Beyoğlu İmam Hatip Lisesi'nin ortaokulunda eğitim alan Ali Ekrem oldu.

LGS birincisi Beyoğlu İmam Hatip'ten Ali Ekrem oldu - Resim : 1

TAM PUAN ALDI

  • Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin ortaokulundan mezun olan Ali Ekrem Kaylı, 500 tam puan aldı ve Türkiye birincisi olmayı başardı.
  • Okulun Instagram sayfasından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi;
Ortaokulumuzun dördüncü dönem mezunlarından Ali Ekrem KAYLI, 2024 LGS de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan almıştır. Öğrencimizi, ailesini, emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

LGS birincisi Beyoğlu İmam Hatip'ten Ali Ekrem oldu - Resim : 2

DGS soru ve cevap anahtarı yayımlandı: 2024 DGS puan hesaplama nasıl yapılır? DGS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 Dikey Geçiş Sınav soru cevap anahtarı yayımlandı mı? DGS saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? DGS'de kalem, silgi verilecek mi? LGS'den tam puan alan öğrenciler sırlarını paylaştı