KYK yurt yedek yerleştirme sonuçları belli oldu mu? 2023 KYK yurt yedek yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilir?

KYK yurt yedek yerleştirme sonuçları merak ediliyor. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, geçen hafta açıklanan yerleştirme sonuçları ile birlikte yedek yerleştirmelerin yapılacağını açıklamıştı. KYK yurt yedek yerleştirme sonuçları e-devletten öğreniliyor. Peki, KYK 1. yedek yerleştirme sonuçları açıklandı mı, nasıl öğrenilir?

KYK yurt yedek yerleştirme sonuçları belli oldu mu? 2023 KYK yurt yedek yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilir?

Kredi ve Yurtlar Kurumu yedek yerleştirme sonuçları araştırılıyor. KYK yerleştirme sonuçları geçtiğimiz hafta açıklanmıştı. Gençlik ve Spor Bakanı Bak, yerleştirme sonuçları ile birlikte pazartesi ve perşembe olmak üzere haftada iki kez yedek yerleştirmenin yapılacağını belirtmişti. Peki, 2023 2024 KYK yurt yedek yerleştirme sonuçları belli oldu mu, nasıl, nereden öğrenilir?

KYK yurt yedek yerleştirme sonuçları belli oldu mu? 2023 KYK yurt yedek yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilir? - Resim : 1

KYK YEDEK YERLEŞTİRME SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bakan Bak, yedek yerleştirmelerin de hızla devam edeceğini vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

“Pazartesi ve perşembe günleri olmak üzere haftada iki gün yedek yerleştirme sonuçlarını açıklayacağız. Öğrencilerimiz bu sonuçları da yine e-devlet üzerinden takip edebilirler. Çok kısa süre içerisinde de kalan öğrencilerimizin tamamını yerleştirmiş olacağız."

KYK yurt yedek yerleştirme sonuçları belli oldu mu? 2023 KYK yurt yedek yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilir? - Resim : 2

KYK YEDEK YERLEŞTİRME SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

KYK yedek yerleştirme sonuçları, önceki yerleştirmede olduğu gibi e-devlet üzerinden öğrenilecek. TC kimlik numarası ve şifre ile ee-devlet girişi yaptıktan sonra arama kısmına "GSB yurt başvuru sonucu sorgulama" yazarak sonucu öğrenebilirsiniz.

KYK YEDEK YERLEŞTİRME SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

YKS ek tercihleri ne zaman açıklanacak? Sınavsız ilkokul sisteminin detayları Bakan Tekin'den kayıt ücreti açıklaması! Türkiye'de kaç Suriyeli öğrenci var?