KYK yedek yerleştirme sonuçları belli oldu mu? 12 Ekim 2023 tarihli KYK yurt yedek yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilir?

KYK yurt yedek yerleştirme süreci devam ediyor. KYK yurtlarında boş kalan kontenjanlar için başvurular arasından yedek yerleştirmeler, haftanın iki günü yapılıyor. KYK yurt yedek yerleştirme sonuçları e-devletten sorgulanıyor. Peki, 12 Ekim 2023 tarihli KYK yurt yedek yerleştirme sonuçları açıklandı mı?

KYK yedek yerleştirme sonuçları belli oldu mu? 12 Ekim 2023 tarihli KYK yurt yedek yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilir?

KYK yurt yedek yerleştirme sonuçları, öğrencilerin gündeminde. Merkezi yerleştirme sonrasında boş kalan kontenjanlar için yedek yerleştirme yapılıyor. Pazartesi ve perşembe günleri, KYK yurt yedek yerleştirme sonuçları e-devlet üzerinden yayınlanıyor. Bugün, 12 Ekim 2023 tarihli KYK yedek yerleştirme sonuçları açıklandı mı? İşte KYK yurt yedek sonuçları sorgulama ekranı...

KYK yedek yerleştirme sonuçları belli oldu mu? 12 Ekim 2023 tarihli KYK yurt yedek yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilir? - Resim : 1

KYK YEDEK YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Bakan Bak, yedek yerleştirmelerin de hızla devam edeceğini vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

“Pazartesi ve perşembe günleri olmak üzere haftada iki gün yedek yerleştirme sonuçlarını açıklayacağız. Öğrencilerimiz bu sonuçları da yine e-devlet üzerinden takip edebilirler. Çok kısa süre içerisinde de kalan öğrencilerimizin tamamını yerleştirmiş olacağız."

KYK yedek yerleştirme sonuçları belli oldu mu? 12 Ekim 2023 tarihli KYK yurt yedek yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilir? - Resim : 2

KYK YEDEK YERLEŞTİRME SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

KYK yedek yerleştirme sonuçları, önceki yerleştirmede olduğu gibi e-devlet üzerinden öğrenilecek. TC kimlik numarası ve şifre ile e-devlet girişi yaptıktan sonra arama kısmına "GSB yurt başvuru sonucu sorgulama" yazarak sonucu öğrenebilirsiniz.

KYK YEDEK YERLEŞTİRME SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Ara tatil kalkıyor mu? Kasım ara tatili ve 15 tatil ne zaman 2023? AÖL ek sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? DGS ek yerleştirme sonuçları nasıl öğrenilir? DGS ek yerleştirme üniversite kayıtları ne zaman?