KYK burs sonuçları 2023 açıklandı mı? KYK burs - kredi başvuru sonucu sorgulama

KYK burs sonuçları açıklandı mı merak ediliyor. 26 Kasım'da sona eren başvurular sonrasında gözler KYK burs sonuçları açıklamasına çevrildi. Peki, KYK burs sonuçları açıklandı mı? KYK burs sonuçları sorgulama nasıl yapılır? İşte KYK burs sonuçları detayları...

KYK burs sonuçları 2023 açıklandı mı? KYK burs - kredi başvuru sonucu sorgulama

Yüksek öğrenim gören öğrenciler, 2023 KYK burs sonuçları açıklandı mı araştırıyor. 17 Kasım'da tamamlanan Kredi ve Yurtlar Kurumu burs başvuruları, sonrasında 26 Kasım'a uzatılmıştı. E-devlet üzerinden yapılan başvuruların sonucu da yine e-devlet üzerinden yapılabilecek. Geçen yıl 14 Aralık'ta KYK burs sonuçları belli olmuştu. Peki, bu yıl KYK burs sonuçları açıklandı mı?

KYK BURS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

KYK burs ve öğrenim kredi başvuru sonuçları henüz açıklanmadı. Önceki sene başvurular 10 Kasım'da sona ermiş ve KYK burs sonuçları 14 Aralık'ta belli olmuştu. Bu yıl başvuruların 26 Kasım'da sona ermesi nedeniyle başvuru sonuçları ay sonunda belli olabilir.

Sonuçlar belli olduğunda "https://www.turkiye.gov.tr/kyk-ogrenim-katki-kredisi-ve-burs-sorgulama" adresinden sorgulanabilecek.

CUMHURBAŞKANI'NDAN KYK BURS MÜJDESİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, GSB Burs ve Öğrenim Kredisi artışlarını açıkladı. Buna göre Burs ve Öğrenim Kredileri lisans öğrencileri içim 1250, Yüksek Lisans 2500, Doktora 3750 lira oldu

Kredi ve yurtlar kurumu