KPSS sınav giriş yeri nasıl öğrenilir? 2024-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri sınav giriş belgesi yayımlandı!

KPSS lisans sınav giriş belgesi ÖSYM tarafından yayımlandı. Adayların, sınava girecekleri salon, sıra atama işlemleri böylece tamamlandı. KPSS lisans sınavı sırasıyla Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, ÖABT ve Din görevlileri için DHBT şeklinde. Peki, KPSS sınav giriş yeri nasıl, nereden öğrenilir? KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri sınavı ne zaman?

KPSS sınav giriş yeri nasıl öğrenilir? 2024-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri sınav giriş belgesi yayımlandı!

ÖSYM, 2024 KPSS lisans sınav giriş belgesinin erişime açıldığını duyurdu. Sınava başvurular, 3-15 Mayıs tarihlerinde yapılmıştı. Sınav tarihi yaklaşırken adaylar, KPSS sınav giriş yeri neresi, sınava nerede gireceğim diye merak ediyordu. KPSS sınav giriş belgesi, ÖSYM'nin AİS giriş yapılarak alınıyor. İşte KPSS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı...

KPSS sınav giriş yeri nasıl öğrenilir? 2024-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri sınav giriş belgesi yayımlandı! - Resim : 1

KPSS SINAV GİRİŞ YERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgelerini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresiyle edinebilecek.

KPSS sınav giriş yeri öğrenmek için tıklayınız

KPSS sınav giriş yeri nasıl öğrenilir? 2024-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri sınav giriş belgesi yayımlandı! - Resim : 2

KPSS LİSANS SINAVI NE ZAMAN?

2024 Kamu Personel Seçme Sınavı’nın (2024-KPSS Lisans) Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu ile Eğitim Bilimleri oturumu 14 Temmuz 2024 tarihinde; Alan Bilgisi oturumları 20-21 Temmuz 2024 tarihlerinde; MEB öğretmen atamalarına katılacak öğretmen adayları için alanlarına bağlı olarak Öğretmenlik Alan Bilgisi oturumu (ÖABT) 4 Ağustos 2024 tarihinde; Diyanet İşleri Başkanlığında din hizmetlerinde görev almak isteyenlerin katılacakları Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT), 22 Eylül 2024 tarihinde uygulanacak. 

Öğretmen ikinci il içi ve iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları ne zaman başlıyor? Yer değiştirme başvuruları ne zaman? TUS 2. dönem başvuruları başladı: Başvuru nasıl, nereden yapılır? AÖF yaz okulu sınavı ne zaman? 2024 AÖF yaz okulu kayıtları bitti mi, ne zaman bitecek?