KPSS ortaöğretim başvuru 2024 ne zaman? KPSS ortaöğretim başvuru ücreti ne kadar?

KPSS ortaöğretim başvuru tarihi, sınava girmek isteyenlerin gündeminde yer alıyor. ÖSYM tarafından düzenlenen ortaöğretim KPSS başvuru ekranı, AİS üzerinden açılacak. Peki, KPSS ortaöğretim başvuru ne zaman? KPSS ortaöğretim başvuru ücreti ne kadar?

KPSS ortaöğretim başvuru 2024 ne zaman? KPSS ortaöğretim başvuru ücreti ne kadar?

KPSS ortaöğretim başvuru tarihi yaklaşıyor. Devlet memuru olmak, kamu kurum kuruluşlarında çalışmak isteyen adaylar, ÖSYM tarafından açılacak KPSS ortaöğretim başvuru ekranını bekliyor. KPSS ortaöğretim sınavı sonucu 2 yıl geçerli oluyor. İki yıl önce sınava giren ya da iki yıl içinde mezun olacak adaylar, 2024 KPSS ortaöğretim başvuru tarihini ve ücretini merak ediyor. 

KPSS ortaöğretim başvuru 2024 ne zaman? KPSS ortaöğretim başvuru ücreti ne kadar? - Resim : 1

ORTAÖĞRETİM KPSS BAŞVURU NE ZAMAN?

Ortaöğretim KPSS için başvurular 18-30 Temmuz 2024 tarihlerinde alınacak. Sonuçlar, ÖSYM tarafından 4 Ekim 2024 tarihinde açıklanacak. 

KPSS ortaöğretim başvuru 2024 ne zaman? KPSS ortaöğretim başvuru ücreti ne kadar? - Resim : 2

KPSS ORTAÖĞRETİM BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

KPSS ortaöğretim başvuru ücreti, kılavuz yayınlanmadığı için belli değil. Fakat KPSS önlisans, alan bilgisi için başvuru ücreti 350 TL. Aynı ücretin KPSS ortaöğretim için de geçerli olması bekleniyor. 

KPSS ortaöğretim başvuru 2024 ne zaman? KPSS ortaöğretim başvuru ücreti ne kadar? - Resim : 3

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAVI NE ZAMAN?

Ortaöğretim KPSS 15 Eylül 2024 yapılacak. Sınav sonuçları, sonuçların açıklanmasından itibaren iki yıl süreyle geçerli olacak. Lise KPSS sınavının sonuçları 4 Ekim 2024'te belli olacak. 

2024-KPSS Alan Bilgisi sınavı ne zaman, sınav giriş yeri nasıl, nereden öğrenilir? DGS sonuçları ne zaman açıklanacak, tarih belli oldu mu? Okullar ne zaman açılıyor, yaz tatili ne zaman bitiyor? KPSS önlisans geç başvuru ne zaman? 2024 KPSS önlisans geç başvuru ücreti ne kadar?