KPSS önlisans geç başvuru ne zaman? 2024 KPSS önlisans geç başvuru ücreti ne kadar?

KPSS ön lisans başvuruları 2 Temmuz'da sona erdi. Başvurular 13 Haziran'da başlamıştı. Bu süre içinde başvuru yapamayan adaylar için ÖSYM tarafından geç başvuru imkanı verildi. Peki, KPSS önlisans geç başvuru ne zaman, geç başvuru ücreti ne kadar?

KPSS önlisans geç başvuru ne zaman? 2024 KPSS önlisans geç başvuru ücreti ne kadar?

KPSS ön lisans için başvurular, 13 Haziran - 2 Temmuz 2024 tarihlerinde yapıldı. Ön lisans programlarından mezun olanlar ya da sınavın geçerlilik süresi olan iki yıl için mezun olacaklar başvurularını bu tarihler arasında yaptı. Fakat kaçıran KPSS önlisans geç başvuru tarihini merak ediyor. Peki, KPSS geç başvuru ücreti ne kadar?

KPSS GEÇ BAŞVURU NE ZAMAN?

ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre KPSS ön lisans geç başvuruları, 9-10 Temmuz tarihlerinde yapılabilecek. 

KPSS GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

KPSS ön lisans başvuru ücreti 350 lira idi. Geç başvuru ücreti ise yüzde 50 artırımlı olarak 525 TL olarak ödenecek. KPSS geç başvuru ücreti sadece online olarak ÖSYM'nin e-işlemler kısmında ödemeler alanında kredi/banka kartı ile yapılıyor. 

ÖNLİSANS KPSS NE ZAMAN?

Önlisans KPSS, 1 Eylül 2024'te yapılacak. Sonuçlar ise 20 Eylül'de açıklanacak. Sınav sonuçları, sonuçların açıklanmasından itibaren iki yıl süreyle geçerlidir.

 

AUZEF final sınav sonuçları açıklandı, nasıl öğrenilir? AUZEF bütünleme sınavı ne zaman? YKS ne zaman açıklanıyor? YKS bu hafta açıklanır mı? 2024 YKS sonuçları nasıl öğrenilir? E-YDS 2024/9 İngilizce sınav sonuçları açıklandı mı, nasıl öğrenilir? E-YDS saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? E-YDS 9 İngilizce sınavına son giriş saat kaçta?