KPSS ÖABT sınav giriş yeri sorgulama: 2024 KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi testi ne zaman, saat kaçta?

KPSS ÖABT sınav giriş yerleri açıklandı. KPSS lisans oturumlarının sonuncusu olan Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi, iki oturumda yapılacak. Adaylar, sınav giriş belgesini ÖSYM'nin aday işlemleri sisteminden alabiliyor. Peki, KPSS ÖABT bu hafta sonu mu, ne zaman?

KPSS ÖABT sınav giriş yeri sorgulama: 2024 KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi testi ne zaman, saat kaçta?

Ölçme, Seçme, Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 2024-Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sınava giriş belgelerinin erişime açıldığını bildirdi. 

KPSS ÖABT SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI!

KPSS ÖABT için sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgesini, ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak adresinden edinebilirsiniz. 

KPSS ÖABT sınav giriş belgesi için tıklayınız

2024 KPSS ÖABT NE ZAMAN?

ÖSYM sınav takvimine göre 2024 KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) 4 Ağustos Pazar günü yapılacak. Sınavın başlama saati 10.15. (ÖABT İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri Alanı Sınav Saati: 14.45)

Adaylar, sabah oturumu için saat 10.00'dan sonra, öğleden sonra oturumu için ise saat 14.30'dan sonra sınav binalarına alınmayacak.

YKS tercih dönemi başladı: Yerleştirme sonuçları ne zaman belli olacak? BİLSEM kesin kayıt hakkı kazananlar ne zaman belli olacak? Bakan Tekin'den Fransız okullarına rest MEB, 2024 lise kayıt tarihlerini açıkladı: Lise kayıtları ne zaman?