KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) başvuru nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar, başvuru tarihleri nedir?

KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavı başvuruları başladı. KPSS DHBT başvuruları lisans, ön lisans ve ortaöğretim olmak üzere üç farklı şekilde yapılacak. Peki, KPSS DHBT başvuru nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar? İşte KPSS başvuru kılavuzu ve başvuru tarihleri...

KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) başvuru nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar, başvuru tarihleri nedir?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 22 Eylül'de yapılacak 2024-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavı (DHBT) başvuruları başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı’nda din hizmetlerinde görev almak isteyen adaylar, KPSS’ye katıldıkları öğrenim düzeyinde DHBT’ye katılmak zorundadır.

KPSS DHBT BAŞVURU TARİHLERİ

Sınava başvurular, 9-15 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılacak. Geç başvuru günü 22 Ağustos 2024. 

KPSS DHBT BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak saat 10.00'dan itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması’ndan yapabilecektir.

2024-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) başvuru kılavuzu

BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

22 Eylül 2024 saat 10.15'te yapılacak KPSS DHBT başvuru ücreti 350 TL. 

BİLSEM kesin kayıt hakkı kazananlar belli oldu! Öğrencilerin öğretmenleri ve şubeleri e-Okul'dan belirlenecek Sınavsız ikinci üniversite kayıtları devam ediyor! AÖF yaz okulu sınavı ne zaman 2024? AÖF yaz okulu sınav giriş yerleri belli oldu mu?