KPSS-2023/3 tercih kılavuzu yayımlandı!

ÖSYM, KPSS-2023/3 tercih kılavuzunu yayımladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı sözleşmeli personel kadrosuna ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacak. Bu yerleştirme için adayların tercihlerini yapacağı tarih açıklandı. Peki, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı sözleşmeli personel yerleştirme başvuru tercih nasıl yapılır?

KPSS-2023/3 tercih kılavuzu yayımlandı!

ÖSYM, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı sözleşmeli personel alımı için KPSS-2023/3 tercih kılavuzunu yayımlandı. Adaylar, tercihlerini 6 Ocak'tan itibaren yapabilecekler. Peki, KPSS-2023/3 tercihleri ne zaman sona eriyor? KPSS-2023/3 tercih nasıl yapılıyor? İşte detaylar...

KPSS-2023/3 TERCİH NE ZAMAN BAŞLIYOR, NE ZAMAN SONA ERİYOR?

Adaylar tercihlerini, 06-11 Ocak 2023 tarihleri arasında yapabilecektir. Tercih işlemleri, 06 Ocak 2023 tarihinde saat 14.30’da başlayacak ve 11 Ocak 2023 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı KPSS-2023/3 Tercih Kılavuzu

KPSS-2023/3 TERCİH NASIL YAPILIR?

KPSS-2023/3 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri 6-11 Ocak 2023 tarihlerinde yapılabilecek. Tercihler, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak yapılacak.

En fazla 30 tercih yapılabiliyor.

ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresine giriniz ve “ADAY İŞLEMLERİ” alanına erişiniz.

Buradaki ilgili alana T.C. Kimlik Numaranızı ve şifrenizi giriniz.

ŞİFRENİZİ UNUTTUYSANIZ

İnternet erişim şifresini kaybeden ya da unutan adaylar, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden ücretsiz olarak yeniden edinebilirler. Bunun için belirtilen internet adresinden “Şifremi
Unuttum” alanına girmeleri burada kendilerine sorulan soruları doğru cevaplandırmaları (Sorulara verilen cevaplar, daha önce sistemde şifre değişikliği yapılırken verilen bilgilerle aynı olmalıdır.) gerekmektedir.

Bu sorulara doğru cevap veremediği için internet erişim şifresini bu yolla yeniden edinemeyen adaylar nüfus cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartı veya geçerlilik süresi dolmamış pasaportlarının aslı ile birlikte ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri/yetkili Başvuru Merkezlerine şahsen başvurarak ücreti karşılığı yeni şifrelerini edinmek zorundadır.

AÖL sınav sonuçları açıklandı! ÖSYM EKPSS tercih kılavuzu yayımlandı! Özel okul fiyatlarına ne kadar zam yapıldı? Özel okul zammı belli oldu