KPSS soru cevapları yayımlandı! Sonuçlar ne zaman belli olacak?

KPSS AÖBT sınav soruları ve cevapları yayımlandı. 2023 KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi testi, 6 Ağustos Pazar günü yapıldı. İki oturumda yapılan sınavın soruları ve cevap anahtarı adayların erişimine açıldı. Peki, KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS soru cevapları yayımlandı! Sonuçlar ne zaman belli olacak?

KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi, 6 Ağustos 2023 tarihinde uygulandı. Böylece 2023 KPSS testleri tamamlanmış oldu. Kamu personeli olmak için sınavlara giren adaylar, KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak merak ediyor. İşte KPSS ÖABT sınav soruları ve cevap anahtarı...

KPSS ÖABT SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle 10 gün süreyle erişebilecektir. Temel Soru Kitapçığı’nın görüntüleme süreci 16 Ağustos 2023 tarihi saat 23.59’da sona erecektir.

KPSS ÖABT soru ve cevap anahtarı için tıklayınız

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2023 KPSS, 23 Temmuz'da genel yetenek, genel kültür testi ile başladı. Sonrasında A Grubu öğretmenlik alan bilgisi ve son olarak ÖABT ile sona erdi. KPSS testlerinin hepsinin sonuçları, 25 Ağustos'ta ais.osym.gov.tr adresinden açıklanacak.

ÖSYM
Lise kayıtları ne zaman başlıyor? MEB açıkladı! LGS yerleştirme esas 2. nakil sonuçları açıklandı! Üniversiteler ne zaman açılıyor? DGS sonuçları ne zaman açıklanacak?