Karneler saat kaçta verilecek? İlkokul, ortaokul, lisede karneler ne zaman dağıtılacak?

Bugün milyonlarca öğrenciye karne verilecek. Böylece 11 Eylül'de başlayan ilk dönem bitmiş olacak ve öğrenciler, yarıyıl tatiline girecek. Peki, karneler saat kaçta verilecek? Karne verilme saati belli mi?

Karneler saat kaçta verilecek? İlkokul, ortaokul, lisede karneler ne zaman dağıtılacak?

Karnelerin saat kaçta verileceği merak konusu oldu. Bugün, 2023-2024 eğitim öğretim dönemi ilk yarısı sona eriyor. Öğrencilere ara karneler verilecek ve sömestr tatili başlayacak. Öğrenciler, okullarda karneler saat kaçta verilecek öğrenmek istiyor. İşte ilkokul, ortaokul, lise karne dağıtım saati...

Karneler saat kaçta verilecek? İlkokul, ortaokul, lisede karneler ne zaman dağıtılacak? - Resim : 1

KARNELER NE ZAMAN VERİLECEK?

Okullarda karneler, 19 Ocak Cuma günü verilecek. Karnelerin dağıtım saati okullara göre farklılık gösterebilir. Karne dağıtımı, okul tam gün eğitim vermekte ise 12.00, ikili eğitim veriyor ise 9 ve 12 saatlerinde gerçekleşebiliyor.

Karneler saat kaçta verilecek? İlkokul, ortaokul, lisede karneler ne zaman dağıtılacak? - Resim : 2

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Eğitimde ilkokul, ortaokul, lise öğrenciler, bu cuma karnelerini alacak. Ve yarı yıl tatili, 19 Ocak 2024 Cuma günü başlayacak ve 5 Şubat 2024 Pazartesi günü sona erecek. 

 

MEB sözleşmeli personel alımı için KPSS tercih ekranı açıldı! Özel okul zamlarıyla ilgili önlem alınacak Milyonlarca öğrencinin 4 gözle beklediği gün geldi! Yarıyıl tatili başlıyor MEB'den sömestir kararı