Karneler ne zaman, saat kaçta verilecek?

Milyonlarca öğrenci, karne gününü bekliyor. İlkokul, ortaöğretim, lise öğrencileri, okulların kapanması ile yaz tatiline girecek. Okulun son günü verilecek karne günü merak ediliyor. Peki, karneler ne zaman, saat kaçta verilecek? Okullar ne zaman kapanıyor, yaz tatili hangi gün başlıyor?

Karneler ne zaman, saat kaçta verilecek?

Okulların kapanması ile 19 milyonu bulan öğrenci yaz tatiline girecek. Öğrenciler, yoğun geçen 2022-2023 eğitim öğretim dönemi sonrasında yaz tatilinde dinlenme fırsatı bulacak. Okullarda son ders zili çalacak, öğrencilere karne verilecek ve yaz tatili başlayacak. Peki, karneler ne zaman, saat kaçta başlayacak? İşte yaz tatili tarihi...

KARNELER NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VERİLECEK?

Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 19 milyon öğrenci, 16 Haziran Cuma günü karne alacak. Karneler sabah 9 ile 10.30 arasında, öğlen ise 11 ile 12 arasında dağıtılıyor.

Karneler ne zaman, saat kaçta verilecek? - Resim : 1

YAZ TATİLİ NE ZAMAN BAŞLIYOR, KAÇ GÜN?

Okulların kapanması ile yaz tatili başlayacak. Öğrenciler, 16 Haziran'da yaz tatiline girecek. 16 Haziran Cuma günü başlayacak yaz tatili, yaklaşık 3 ay sürecek ve eylülde okulların açılması ile sona erecek.

ÖSYM duyurdu! Süresi uzatıldı YKS sınavı giriş belgesi nasıl alınır, üniversite sınavı ne zaman? DGS geç başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? MEB'den sınav ücreti kararı