İBB BURS SONUÇ SORGULAMA: İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023-2024 İBB burs sonuçları nasıl öğrenilir?

İBB burs sonuçları için öğrencilerin gündeminde yer almaya devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023-2024 eğitim öğretim dönemi verilecek burs için başvuruları 20 Ekim'de sona ermişti. Değerlendirme süreci devam eden İBB burs başvuru sonuçları nasıl öğrenilir merak ediliyor. Peki, İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte merak edilen tarih...

İBB BURS SONUÇ SORGULAMA: İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023-2024 İBB burs sonuçları nasıl öğrenilir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 2023-2024 eğitim öğretim dönemi için verilecek bursun başvuru sonuçları merakla bekleniyor. Başvurular 26 Eylül-20 Ekim tarihlerinde alınmıştı. Başvuru yapan öğrenciler, geçen yılın açıklanma tarihine göre hesaplamaya çalışıyor. Peki, İBB burs başvuru sonuçları ne zaman belli olacak? İBB burs kaç TL? İşte detaylar...

İBB BURS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

İBB burs sonuçları için kesin bir tarih verilmedi. Geçen yıl, başvurular 22 Ekim'de sona ermiş, sonuçları ise 15 Aralık'ta ilan edilmişti. Buna benzer bir şekilde gerçekleşeceği düşünülürse bu hafta içi İBB burs sonuçlarını açıklanması beklentilerini yükseltiyor. 

İBB BURS SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

İBB burs başvuru sonuçları açıklandığı kazanan öğrencilere SMS bilgilendirmesi yapılacak. Online olarak ise İBB burs sonuçları, gencuniversiteli.ibb.istanbul/ adresinden sorgulama yaparak öğrenebilecek.

İBB BURS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İBB BURS KAÇ TL 2024?

İBB burs miktarı, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için 2.500 TL + 2.500 TL + 2.500 TL olmak üzere 3 taksit halinde ödeme yapılacak.

Vali Gül'den meslek lisesi açıklaması AÖF sınav sonuçları ne zaman belli olacak, nasıl öğrenilir? Ocak tatili ne zaman? Yarıyıl tatiline ne kadar kaldı? MEB 2024 sömestr tatili tarihi İBB burs sonuçları açıklanması için o tarih bekleniyor!