2023-2024 İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB burs sonuçları nasıl öğrenilir?

İBB burs başvuru sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 20 Ekim'de sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi burs başvuruları sonrasında İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak merak ediliyor. Peki, İBB burs başvuru sonuçları nasıl, nereden yayınlanacak? İşte detaylar...

2023-2024 İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB burs sonuçları nasıl öğrenilir?

İBB burs başvuru sonuçları için değerlendirme süreci sonuna gelindi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından üniversite öğrencilerine sağlanan burs için başvurular 26 Eylül-20 Ekim tarihlerinde alındı. Peki, İBB burs başvuru sonuçları ne zaman belli olacak? İBB burs kaç TL? İşte detaylar...

2023-2024 İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB burs sonuçları nasıl öğrenilir? - Resim : 1

İBB BURS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

İBB burs sonuçları için kesin bir tarih verilmedi. Geçen yıl, başvurular 22 Ekim'de sona ermiş, sonuçları ise 15 Aralık'ta ilan edilmişti. Buna benzer bir şekilde gerçekleşeceği düşünülürse bu hafta içi İBB burs sonuçlarını açıklanması beklentilerini yükseltiyor. 

2023-2024 İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB burs sonuçları nasıl öğrenilir? - Resim : 2

İBB BURS SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

İBB burs başvuru sonuçları açıklandığı kazanan öğrencilere SMS bilgilendirmesi yapılacak. Online olarak ise İBB burs sonuçları, gencuniversiteli.ibb.istanbul/ adresinden sorgulama yaparak öğrenebilecek.

İBB BURS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

2023-2024 İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB burs sonuçları nasıl öğrenilir? - Resim : 3

İBB BURS KAÇ TL 2024?

İBB burs miktarı, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için 2.500 TL + 2.500 TL + 2.500 TL olmak üzere 3 taksit halinde ödeme yapılacak.

Adabımuaşeret dersi müfredata alındı Yaz tatili ne zaman başlıyor, kaç gün sürecek? Kış saati uygulaması kalkar mı? Açık Öğretim Lise sınavları ne zaman? Sınav giriş yerleri açıklandı mı?