E-YDS sınav sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

E-YDS bugün Adana, Ankara, İstanbul ve İzmir’de ÖSYM Elektronik Sınav Merkezlerinde (e-Sınav Merkezi) yapılacak. Üç saat sürecek olan e-YDS sonrasında sınav sonuçları ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr/ adresinden yayınlanacak. Peki, e-YDS sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? e-YDS (Yabancı Dil Seviye) sınav sonuçları sorgulama ekranı...

E-YDS sınav sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

ÖSYM tarafından düzenlenen e-YDS sınavı bugün yapılacak. Sınav, 4 Büyükşehir'in ÖSYM e-sınav merkezlerinde yapılacak. Yabancı dil seviyelerini öğrenmek ve belgelendirmek isteyenlerin girdiği e-YDS 180 dakika sürecek. Sınav sonrasında giren adaylar e-YDS sınav sonucu ne zaman açıklanacak merak ediliyor. İşte ÖSYM e-YDS sınav sonuç açıklama ekranı...

e-YDS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

ÖSYM tarafından düzenlenen e-YDS sınavı, 28 Ocak Cumartesi günü saat 13.45'te başladı. Sınav için verilen süre 180 dakika yani 3 saat. Elektronik olarak YDS sınavı sonuçları, aynı gün açıklanacak. Fakat sınavın açıklanacağı bir saat verilmedi.

E-YDS 2023-1 SINAV SONUÇLARI SORGULA

Adaylar sınav sonuçlarını T.C. Kimlik Numaralarını ve şifrelerini kullanarak ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden öğrenebilirler.

e-YDS sınav sonucu sorgula ÖSYM

15 tatilden sonra okullar ne zaman açılıyor? E-YDS sınavı saat kaçta başlayacak? E-YDS sınava giriş belgesi yayımlandı! Okullar ne zaman açılacak?