e-YDS başvuru nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar??

E-YDS 2023/9 başvuru ekranı açıldı. ÖSYM tarafından düzenlenen e-YDS, e-sınav uygulama binalarında yapılıyor. E-YDS 2023/9 İngilizce sınavı, 8 Temmuz'da yapılacak. Peki, e-YDS başvuru nasıl yapılır, sınav başvuru ücreti ne kadar?

e-YDS başvuru nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar??

e-YDS 2023/9 (İngilizce) başvuruları başladı. Sadece dört ilde e-sınav uygulama merkezlerinde yapılan e-YDS, yabancı dil seviyesini belgelemek isteyenler için yapılıyor. Elektronik Yabancı Dil Sınavı, sene içinde birçok dil için yapılıyor. Peki, e-YDS başvuru nasıl, nereden yapılıyor? e-YDS sınav ücreti ne kadar?

E-YDS BAŞVURU NASIL, NEREDEN YAPILIYOR?

e-YDS 2023/9 İngilizce alanında; 8 Temmuz 2023 tarihinde Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana’daki e-Sınav Uygulama Binalarında yapılacak. Bu sınava katılmak isteyen adaylar, 13-22 Haziran tarihlerinde başvurularını ÖSYM’nin https://odeme.osym.gov.tr adresinden yapabilecek.

2023 Elektronik Yabancı Dil Sınavı (2023 e-YDS) Kılavuzu

e-YDS başvuru nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar?? - Resim : 1

E-YDS SINAV BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

3 saat süre verilen Elektronik Yabancı Dil Sınavı (E-YDS 2023/9) başvuru ücreti 490,00 TL olarak açıklandı.

ÖSYM
Karneler ne zaman, saat kaçta verilecek? ÖSYM duyurdu! Süresi uzatıldı YKS sınavı giriş belgesi nasıl alınır, üniversite sınavı ne zaman? DGS geç başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak?