E-KPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

E-KPSS kura ile yerleştirme için tercihler 5-13 Ocak arasında yapıldı. Yapılan tercihler ile birlikte EKPSS sonuçları ve kura usulü ile kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yerleştirme yapılacak. Peki, e-KPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 E-KPSS yerleştirme sonuçları belli oldu mu? İşte detaylar...

E-KPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖSYM, e-KPSS tercihleri 5 Ocak ile 13 Ocak tarihlerinde AİS üzerinden yapıldı. Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları ve kura usulü ile kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yerleştirme yapılacak. Peki, EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? E-KPSS kura ile yerleştirme sonuçları belli oldu mu? 2023-EKPSS tercih sonuçlarına dair merak edilenler...

EKPSS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

E-KPSS tercih yerleştirme sonuçlarında ortaöğretim, önlisans ve lisan mezunu adayların e-KPSS'de aldıkları puanlar önemli. E-KPSS tercih sonuçları için verilen resmi bir tarih yok. Yerleştirme sonuçları açıklandığı vakit, tercih sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebilecekler.

YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ ÜZERİNDE İNCELEME İSTEKLERİ

Yerleştirme sonucunun incelenmesini isteyen adaylar, yerleştirme sonuçlarının internet yoluyla açıklanmasından itibaren en geç 10 gün içinde bu kılavuzdaki “Genel Amaçlı Dilekçe” örneğini kullanarak ÖSYM’ye başvurmalıdırlar.

Süre hesabında ÖSYM Genel Evrak Biriminin adayın dilekçesi üzerine bastığı tarih damgası ve numara esas alınır. Bu dilekçenin işleme konulabilmesi için dilekçeye ÖSYM'nin T.C. Halkbank Ankara Kurumsal Şubesi TR40 0001 2009 4520 0044 0002 07 numaralı hesabına gerekli ücretin yatırıldığını gösterir banka dekontunun fotokopisinin eklenmesi gerekiyor.

E-YDS sınav sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 15 tatilden sonra okullar ne zaman açılıyor? E-YDS sınavı saat kaçta başlayacak? E-YDS sınava giriş belgesi yayımlandı!