BİLSEM sonuçları ne zaman belli olacak? 2024 BİLSEM kesin kayıt kazanan öğrenci sorgulaması nasıl yapılır?

BİLSEM sonuçları için geri sayım sürüyor. İki ay süren bireysel değerlendirme süreci, 26 Temmuz'da sona erdi. Öğretmen atamasının da yapıldığı BİLSEM sonuçları için gözler meb.gov.tr adresinde. Peki, 2024 BİLSEM sonuçları ne zaman belli olacak, nereden açıklanacak?

BİLSEM sonuçları ne zaman belli olacak? 2024 BİLSEM kesin kayıt kazanan öğrenci sorgulaması nasıl yapılır?

Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) yeni dönemde kesin kayıt hakkı kazananların ilan edilmesine az bir süre kaldı. Öğrenciler, son olarak 26 Mayıs-26 Temmuz tarihleri arasında bireysel değerlendirme sürecindeydi. Yapılan değerlendirmeler sonrasında 2024-2024 BİLSEM'e kayıt hakkı kazanan öğrenciler açıklanacak. İşte detaylar...

BİLSEM sonuçları ne zaman belli olacak? 2024 BİLSEM kesin kayıt kazanan öğrenci sorgulaması nasıl yapılır? - Resim : 1

BİLSEM SONUÇLARI NE ZAMAN İLAN EDİLECEK?

BİLSEM değerlendirme, kayıt sürecinde son aşama olan bireysel değerlendirme 26 Temmuz'da sona erdi. Bu değerlendirmeye giren öğrenciler arasında BİLSEM'e kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler, 31 Temmuz Çarşamba günü meb.gov.tr adresinden açıklanacak.

BİLSEM sonuçları ne zaman belli olacak? 2024 BİLSEM kesin kayıt kazanan öğrenci sorgulaması nasıl yapılır? - Resim : 2

BİLSEM KAYITLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

BİLSEM takvimine göre, 31 Temmuz 2024 Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin ilan edilecek. Sonrasında 05-09 Ağustos 2024 tarihleri arasında bireysel değerlendirme uygulama sonuçlarına itiraz başvurularının alınacak. Devamında 12-16 Ağustos 2024 tarihlerinde bireysel değerlendirme uygulama sonuçlarına yapılan itirazların değerlendirilmesi yapılacak. Ve son olarak 05-29 Ağustos 2024 tarihlerinde ise BİLSEM Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıt işlemlerinin gerçekleştirilecek. 

LGS 2. nakil tercih başvuruları başladı mı, ne zaman başlıyor? LGS 1. nakil yerleştirme sonuçları meb.gov.tr'de! 8 aday için YKS'nin Temel Yeterlilik Testi tekrar yapıldı Okullar ne zaman açılıyor, yaz tatili ne zaman bitiyor?