Bekçilik yazılı sınavı ne zaman, sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Bekçilik yazılı sınav tarihi, Polis Akademisi resmi sitesinden açıklandı. Bekçilik yazılı sınavına, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavını geçen adaylar girebilecek. Peki, bekçilik yazılı sınavı ne zaman, sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Bekçilik yazılı sınavı ne zaman, sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Bekçilik yazılı sınavı için geri sayım başladı. 2023/1. dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği için adaylar, son olarak sağlık kontrolünden geçti ve fiziki yeterlik sınavına girdi. Bu testlerde başarılı olanlar Bekçilik yazılı sınavına girecek. Adaylar, bekçilik yazılı sınavı ne zaman, sınav giriş belgesi nasıl alınır merak ediyor.

BEKÇİLİK YAZILI SINAVI NE ZAMAN?

Bekçilik yazılı sınavı, 30 Eylül 2023 Cumartesi günü saat 14.00'da yapılacak. Sınavda 100 soru sorulacak ve 120 dakika süre verilecek.

Bekçilik yazılı sınav duyurusu için tıklayınız

Bekçilik yazılı sınavı ne zaman, sınav giriş belgesi nasıl alınır? - Resim : 1

BEKÇİLİK SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL, NEREDEN ALINIR?

Adaylar sınav giriş belgelerini, 22/09/2023 tarihinden itibaren e-devlet şifreleri ile kimlik doğrulama uygulamasıyla http://www.meb.gov.tr internet adresinden alabileceklerdir.

BEKÇİLİK YAZILI SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Sınav sonuç bilgileri 23/10/2023 tarihinden itibaren https://www.pa.edu.tr ve www.meb.gov.tr ya da http://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacak

Bakanlardan üniversiteye girecek öğrencilere tercih desteği LGS boş kontenjan sorgulama nasıl yapılır? LGS yerleştirmeye esas 1. nakil tercih sonuçları belli oldu! Okul kayıtları başladı mı, ne zaman başlıyor?