Bekçilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023/1. Dönem bekçilik yazılı sınav soru ve cevap anahtarı yayınlandı mı?

Bekçilik yazılı sınavı 30 Eylül Cumartesi günü Ankara'da yapıldı. 2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavından başarı olanlar, mülakat sınavına girmeye hak kazanacak. Adaylar, bekçilik yazılı sınav soru ve cevap anahtarı yayımlandı mı merak ediyor. Peki, bekçilik yazılı sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak

Bekçilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023/1. Dönem bekçilik yazılı sınav soru ve cevap anahtarı yayınlandı mı?

Polis Akademisi tarafından alınacak 1250 bekçi adayı için sınav süreci devam ediyor. 30 Eylül Cumartesi günü Ankara'da yazılı sınav düzenlendi. Ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavından geçen adaylar, yazılı sınava girdi. Bekçi adayları, 2023/1. Dönem bekçilik yazılı sınav sonuçlarının açıklanacağı günü merakla bekliyor. Peki, bekçilik yazılı sınav soru ve cevap anahtarı yayımlandı mı? 

Bekçilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023/1. Dönem bekçilik yazılı sınav soru ve cevap anahtarı yayınlandı mı? - Resim : 1

BEKÇİLİK SINAVI SORU VE CEVAP ANAHTARI YAYIMLANDI MI?

Bekçilik yazılı sınavı, 30 Eylül Cumartesi günü yapıldı. Yazılı sınav, MEB tarafından yapıldı. Yazılı sınavda sorulan sorular ile cevap anahtarı 02.10.2023 tarihinde www.meb.gov.tr ve/veya http://odsgm.meb.gov.tr ve https://www.pa.edu.tr adreslerinden yayımlanacak.

Bekçilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023/1. Dönem bekçilik yazılı sınav soru ve cevap anahtarı yayınlandı mı? - Resim : 2

BEKÇİLİK YAZILI SINAVI GEÇME NOTU NEDİR?

Bekçilik yazılı sınavında adaylara, 100 adet soru soruldu. Bu soruları yanıtlaması için 120 dakika süre verildi. Sorular beş şıklı idi ve dört yanlış bir doğruyu götürecek şekilde net doğru hesaplanacak.

Başarı puanı hesaplamasında [Puan=((Doğru Sayısı-(Yanlış Sayısı/4)) / Soru Sayısı) x 100] formülü kullanılacak. 50 ve üzeri puan alanlar başarılı sayılacak.

Bekçilik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023/1. Dönem bekçilik yazılı sınav soru ve cevap anahtarı yayınlandı mı? - Resim : 3

BEKÇİLİK YAZILI SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Bekçilik yazılı sınav sonuç bilgileri 23.10.2023 tarihinden itibaren https://www.pa.edu.tr ve www.meb.gov.tr ya da http://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacak.

 

 

KYK 5. yedek yerleştirme sonuçları belli oldu mu? DGS tercihleri nasıl yapılır? DGS ek tercih son gün ne zaman? Okullar tatil edildi Bursluluk ödemesi ne zaman başlıyor?