Bekçilik başvuru sonuçları belli oldu mu?

Bekçilik başvuru sonuçları merak ediliyor. 26 ilde 1250 erkek bekçi alımı için 18 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında başvurular alınmıştı. Başvurularını yapan adaylar, bekçilik başvuru sonuçlarını araştırmaya başladı. Peki, bekçilik başvuru sonuçları belli oldu mu, ne zaman belli olacak?

Bekçilik başvuru sonuçları belli oldu mu?

Polis Akademisi, 2023/1 bekçiliğe giriş sınavı için başvuruları 18 Ocak ile 3 Şubat tarihlerinde aldı. E-devlet üzerinden yapılan başvurular sonrasında adaylar, 2023/1 bekçilik başvuru sonuçları ne zaman belli olacak araştırmaya başladı. Bekçi alımı başvuru sonuçları son durumu...

BEKÇİ BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bekçi alımı başvuru sonuçları henüz açıklanmadı. Geçtiğimiz dönemlerde başvuru yapıldıktan yaklaşık bir ay sonra sonuçları açıklanıyor.

Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı kapsamında, Aday Değerlendirme ve Seçme Sınavı Müracaat Kabul ve Ön Sağlık Kontrolü aşamasına katılacak olan adaylar Sınav Merkezlerini, T.C. Kimlik Numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgulayarak öğrenebilecekler.

BEKÇİLİK SINAVI NE ZAMAN?

Bekçilik sınavı, başvuru sonuçlarının ilan edilmesi sonrasında pa.edu.tr adresinden yayınlanıyor. Şu an bekçilik sınavı tarihi henüz açıklanmadı.

BEKÇİ ALIMI NASIL YAPILIYOR?

Bekçi olabilmek için ilk olarak başvuru yapılması gerekiyor. Başvuruları kabul edilenler, istenen belgeler ile şahsen başvuru yapacaklar. Bekçi olmak için üç aşamalı bir sınavı geçmek gerekiyor. Bekçi olabilmek için üç aşamalı bekçilik sınavları bir sınav, sözlü ve fiziki yeterlilik sınavıdır.

YDS başvuru nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar? Deprem bölgesinde okullar ne zaman açılacak? e-YDS sınavı ve MSÜ sınavı ERTELENDİ! EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?