AUZEF vize soru kitapçığı ve cevap anahtarı ne zaman yayımlanır? AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AUZEF ara sınavı, 11-12 Kasım cumartesi ve pazar günleri yapılıyor. Geçme notuna etkisi yüzde 30 olan vize sınavında 20 soru için yarım saat süre veriliyor. Peki, AUZEF vize soru kitapçığı ve cevap anahtarı ne zaman yayımlanır? AUZEF güz vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AUZEF vize soru kitapçığı ve cevap anahtarı ne zaman yayımlanır? AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), güz yarıyılı ara sınavları 11-12 Kasım 2023 tarihlerinde yapılıyor. Sınava giren öğrenciler, sınav sonrasında AUZEF vize soru ve cevapları ne zaman yayımlanır merak ediyor. Peki, AUZEF vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AUZEF vize soru kitapçığı ve cevap anahtarı ne zaman yayımlanır? AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? - Resim : 1

AUZEF SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

AUZEF vize sınavı, bu hafta sonu, 11 Kasım Cumartesi ve 12 Kasım Pazar günü yapılacak. AUZEF soru ve cevapların, yarın yapılacak sınav sonrasında https://auzef.istanbul.edu.tr sayfasından erişime açılması bekleniyor.

AUZEF vize soru kitapçığı ve cevap anahtarı ne zaman yayımlanır? AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? - Resim : 2

AUZEF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AUZEF Açık öğretim programlarında dört yanlış bir doğruyu götürüyor. Değerlendirmeye etki oranı %30 olan vize sınav sonuçları, genelde sınavlardan iki hafta sonra açıklanıyor.

Ücretli öğretmenlerin ek ders ücretleri arttı 2023-2024 VGM burs ödemeleri ne zaman başlayacak? E-YDS için ÖSYM'den saat uyarısı! KYK burs başvuru sonuçları için gözler GSB'de! 2023-2024 KYK burs miktarı ne kadar oldu?