AUZEF bitirme (final) sınavı saat kaçta?

AUZEF bitirme - final sınavı bu hafta sonu yapılacak. İstanbul Üniversitesi Uzaktan Eğitim Fakültesi, final sınavı için sınav giriş belgesi yayınlandı. AUZEF final sınavı 3 oturum olacak ve 20 soru için 30 dakika verilecek. Peki, AUZEF sınavı giriş belgesi nasıl çıkarılır? AUZEF bitirme sınavı kaçta başlayacak?

AUZEF bitirme (final) sınavı saat kaçta?

İstanbul Üniversite Açık ve Uzaktan Fakültesi AUZEF final bitirme sınavı 24-25 Aralık'ta yapılacak. Cumartesi ve Pazar günü yapılacak sınav üç oturum olacak. Her oturum 30 dakika sürecek ve 20 soru sorulacak. AUZEF bitirme final sınavı giriş belgesi sorgulama ekranı ve sınav başlangıç saatleri hakkındaki bilgiler haberimizde.

AUZEF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ÇIKARILIR?

AUZEF bitirme final sınav giriş belgeleri 19 Aralık'ta öğrencilerin erişimine açılmıştı. Sınav giriş belgesi almak için AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden giriş yaparak alabilirsiniz.

AUZEF bitirme (final) sınavı saat kaçta? - Resim : 1

AUZEF BİTİRME FİNAL SINAVI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

24 - 25 Aralık 2022 tarihinde yapılacak olan bitirme (final) sınavı, 3 oturumda yapılacak. Cumartesi ve Pazar günleri sabah ve öğlen oturumları şeklinde 3 oturumda yapılacak sınavda 20 soru sorulacak ve her oturumda 20 dakika süre verilecek.

Sınavlar, cumartesi ve pazar günleri sabah ve öğle olmak üzere toplam 3 oturumda gerçekleştirilecek. Sabah oturumları (1.ve 3. Oturum) saat 09.30'da, 2. oturum saat 14.00'te başlayacak.

DÖRT YANLIŞ BİR DOĞRUYU GÖTÜRECEK!

AUZEF bitirme sınavında verilen her dört yanlış cevap, bir doğru cevabı eksiltecek. Yapılan her yanlış cevap için alınan toplam puandan 1,25 puan düşülecek.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bitirme (final) sınav sonucuna ait harf notları 10 Ocak 2023 tarihinde aksis.istanbul.edu.tr adresinden duyurulacaktır.

Çavuşoğlu: Ne insani ne de İslami değil Çevre Bakanlığı sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu! KPSS-2022/2 tercih kılavuzu yayımlandı! AÖF sınav sonuçları ne zaman belli olacak?