AUZEF bütünleme sınav giriş belgesi yayınlandı mı? AUZEF telafi sınav giriş yerleri nasıl öğrenilir?

AUZEF sınav giriş belgesi yayımlandı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bütünleme sınavı bu hafta sonu yapılacak. AUZEF öğrencileri, sınav giriş belgeleri ile sınava girecekleri okul ve salon numarası bilgilerini görebiliyor. Peki, AUZEF sınav giriş belgesi nasıl alınır?

AUZEF bütünleme sınav giriş belgesi yayınlandı mı? AUZEF telafi sınav giriş yerleri nasıl öğrenilir?

AUZEF telafi sınavı bu hafta sonu yapılacak. AUZEF'te bitirme sınavına giremeyen veya girdiği halde başarısız (FF) ya da koşullu başarılı (DD) ve (DC) harf notu olan öğrenciler, bütünleme sınavına giriyor. Bütünleme/telafi sınavının başarı notuna yüzde 70 etkisi var. AUZEF sınav giriş yerleri, AKSİS üzerinden öğrenci girişi ile öğreniliyor. İşte AUZEF sınav giriş belgesi sorgulama ekranı...

AUZEF bütünleme sınav giriş belgesi yayınlandı mı? AUZEF telafi sınav giriş yerleri nasıl öğrenilir? - Resim : 1

AUZEF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Bütünleme sınavına (telafi) ait sınav giriş belgesini http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak alabilirsiniz.

AUZEF sınav giriş yerini öğrenmek için tıklayınız

 AUZEF bütünleme sınav giriş belgesi yayınlandı mı? AUZEF telafi sınav giriş yerleri nasıl öğrenilir? - Resim : 2

AUZEF BÜTÜNLEME SINAVI NE ZAMAN?

2023-2024 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı bütünleme sınavı 10 - 11 Şubat 2024 tarihlerinde sabah ve öğle olmak üzere toplam 3 oturumda, 81 il ve KKTC’de bulunan sınav merkezlerinde gerçekleştirilecektir. 

 

İkinci ara tatil ne zaman, olacak mı? Milli Eğitim Bakanı Tekin'den "ara tatil" açıklaması MSÜ geç başvuru saat kaçta bitiyor? YDS başvuruları başladı: Başvuru nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar? Van'ın 3 ilçesinde okullar tatil edildi