AUZEF bütünleme sınavları ne zaman?

İstanbul Üniversitesi AUZEF bütünleme sınavı tarihleri merak ediliyor. Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencileri, final sınavı sonrasında bütünleme sınavı için çalışmaya başladı. Peki, AUZEF bütünleme sınavları ne zaman yapılacak? AUZEF sınav giriş belgesi yayınlandı mı?

AUZEF bütünleme sınavları ne zaman?

Açık öğretim fakültelerinden biri olan AUZEF, İstanbul Üniversite bünyesinde hizmet veriyor. Bütünleme sınavı girecek öğrenciler, 10 Ocak'a kadar sınav merkezi tercihlerini güncelledi. AUZEF bahar dönemi akademik takvimi açıkladı ve AUZEF bütünleme sınavı tarihleri belli oldu. İşte İÜ AUZEF telafi sınavı tarihleri...

AUZEF BÜTÜNLEME SINAVI NE ZAMAN?

2022-2023 AUZEF akademik takvime göre güz dönemi bütünleme sınavları 4 Şubat - 5 Şubat tarihlerinde yapılacak.

AUZEF BAHAR DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİM

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi AUZEF Bahar dönemi 6 Mart 2023'te başlayacak ve 9 Haziran 2023'te sona erecek.

Yeni kayıt hakkı kazananlar ve kayıtlı öğrencilerin kayıt yenileme işlemi 20 Şubat - 24 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Bu tarihler arasında aynı zamanda ders seçimleri de yapılacak.

Ders ekle ve sil işlemi ise 27 Şubat ile 3 Mart arasında yapılabilecek.

Üstten ders almak için tarihler ise 6 Mart - 10 Mart.

BAHAR DÖNEMİ SINAV TARİHLERİ

AUZEF bahar dönemi sınav tarihleri ise şu şekilde;

Ara dönem yani vize sınavları 29 - 30 Nisan'da,
Yarıyıl sonu bitirme sınavları 10-11 Haziran'da,
Bütünleme sınavı 22-23 Temmuz arasında,
Üç ders mezuniyet sınavı da 2 Eylül'de yapılacak.

"Her okula bir rehber öğretmen" AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Uzmandan yarıyıl tatili için uyarı! Yarıyıl tatili için son ders zili bugün çalacak