ATA AÖF yaz okulu ve üç ders sınavı ne zaman?

ATA AÖF yaz okulu ve mezuniyet üç ders sınavına günler kaldı. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrenciler, sınav hazırlıklarını sürdürüyor. Aynı gün yapılacak iki sınav için öğrenciler, ATA AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı kontrol ediyor. Peki, ATA AÖF yaz okulu ve mezuniyet üç ders sınavı ne zaman?

ATA AÖF yaz okulu ve üç ders sınavı ne zaman?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi akademik takvimine göre yaz okulu ve mezuniyet üç ders sınavı, aynı gün, aynı saatte yapılacak. ATA AÖF öğrencileri, sınav giriş yerlerini merak ediyor. Peki, ATA AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı? İşte ATA AÖF yaz okulu ve mezuniyet üç ders sınav tarihi ve detaylar...

ATA AÖF YAZ OKULU VE MEZUNİYET ÜÇ DERS SINAVI NE ZAMAN?

Akademik takvime göre ATA AÖF yaz okulu sınavı ve mezuniyet üç ders sınavı, 12 Ağustos Cumartesi günü saat 13.00'te yapılacak.

ATA AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYINLANDI MI?

Sınav giriş yerleri henüz açıklanmadı. ATA AÖF sınav giriş belgesinin, önümüzdeki hafta, sınavdan en az üç gün önce yayınlanması bekleniyor.

 

KYK yurt, burs, kredi başvuru tarihleri 2023 ne zaman? 40 üniversiteye 52 yeni fakülte LGS 2. nakil tercihleri ne zaman sona eriyor? AÖF yaz okulu sınav giriş yerleri belli oldu