ATA AÖF final soru cevap anahtarı ne zaman yayımlanacak? ATA AÖF dönem sonu sınav sonuçları ne zaman belli olacak?

ATA AÖF öğrencileri bu hafta sonu dönem sonu sınavına girecek. 2023-2024 final sınavı sonrasında ATA AÖF soru ve cevapları, öğrencilerin gündeminde olacak. Peki, ATA AÖF soru cevapları yayımlandı mı, ne zaman yayınlanacak? ATA AÖF dönem sonu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ATA AÖF final soru cevap anahtarı ne zaman yayımlanacak? ATA AÖF dönem sonu sınav sonuçları ne zaman belli olacak?

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi yani ATA AÖF'de bu hafta sonu dönem sonu sınavları var. 13-14 Ocak tarihlerinde 3 oturumda yapılacak ATA AÖF final sınavı sonrasında soru ve cevap anahtarı araştırılacak. Peki, ATA AÖF dönem sonu sonuçları ne zaman açıklanacak, tarih belli mi? ATA AÖF soru cevaplarına nereden, nasıl bakılır?

ATA AÖF final soru cevap anahtarı ne zaman yayımlanacak? ATA AÖF dönem sonu sınav sonuçları ne zaman belli olacak? - Resim : 1

ATA AÖF SORU CEVAP ANAHTARI YAYIMLANDI MI?

ATA AÖF soru ve cevap anahtarının sınavların bitmesi sonrasında yayımlanması bekleniyor. Soru cevaplarına https://obs.atauni.edu.tr/ adresinden öğrenci girişi ile ulaşılabilecek.

ATA AÖF final soru cevap anahtarı ne zaman yayımlanacak? ATA AÖF dönem sonu sınav sonuçları ne zaman belli olacak? - Resim : 2

ATA AÖF FİNAL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ATA AÖF dönem sonu sonuçları için net bir tarih verilmedi. Fakat fakülteden yapılan açıklamaya göre ATA AÖF sınav sonuçları, sınavdan 2 hafta içinde açıklanacak. Sınav sonuçları OBS yani Öğrenci Bilgi Sistemine giriş yapılarak öğreniliyor.

Okullarda yeni düzenleme AÖF final sınavına kaç gün kaldı, sınav giriş yerleri açıklandı mı? Okullarda yeni dönem! Son hafta öğrenciler için coşkuyla geçecek AÖL sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?