ATA AÖF final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

ATA AÖF final sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak merak ediliyor. 7-8 Ocak'ta yapılan sınav sonrasında ATA AÖF sitesinden final sınavı soru ve cevap anahtarı yayımlanmıştı. Peki, ATA AÖF final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

ATA AÖF final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi final sınavı, geçtiğimiz hafta sonu 7-8 Ocak'ta yapıldı. Sınav sonrasında soru ve cevap anahtarı yayımlandı. ATA AÖF öğrencileri, final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak merak ediyor ve üniversite resmi sitesini sürekli kontrol ediyor. İşte detaylar...

ATA AÖF FİNAL SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Atatürk Üniversite Açık Öğretim Fakültesi ATA AÖF yarıyıl sonu yani final sınavı 7-8 Ocak'ta yapıldı. ATA AÖF final sınavı sonuçları henüz açıklanmadı fakat önümüzde hafta 16 Ocak Pazartesi'den itibaren açıklanması bekleniyor. Sonuçları https://obs.atauni.edu.tr/ internet adresinden öğrenebilirsiniz.

ATA AÖF FİNAL SINAVI SORU VE CEVAP ANAHTARI

ATA AÖF Yarıyıl Sonu (Final) Sınavı 7-8 Ocak'ta üç oturumda yapıldı. Öğrenciler, sınav soruları ve cevaplarını LMS'ten görebiliyor.

lms3.ataaof.edu.tr adresinde sol menüde yer alan soru itiraz sayfasından sınav sorularını görebilir ve yine bu sayfadan Çarşamba günü (11 Ocak 2023) saat 12.00'a kadar soru itirazında bulunabilirsiniz.

2023 MSÜ sınavı ne zaman? E-YDS 2023/1 İngilizce başvuru kılavuzu yayımlandı! 'Üniversiteye geçiş sınavı kaldırılsın' önerisi Özel okullara rekabet soruşturması