ATA AÖF Yarıyıl sonu (final) sınavı sonuçları nasıl, nereden öğrenilir? Sonuçlara itiraz nasıl yapılır?

ATA AÖF Yarıyıl sonu (final) sınavı sonuçları açıklandı. Atatürk Üniversite Açık Öğretim Fakültesi final sınavı 1-2 Haziran 2024 tarihlerinde yapıldı. Sonuçlara ATA AÖF öğrenci bilgi sisteminden bakılabiliyor. Peki, ATA AÖF final sınav sonuçları nasıl öğrenilir? Sonuçlara itiraz nasıl, ne zamana kadar yapılabilir?

ATA AÖF Yarıyıl sonu (final) sınavı sonuçları nasıl, nereden öğrenilir? Sonuçlara itiraz nasıl yapılır?

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (ATA AÖF) final sınav sonuçları belli oldu. 1 Haziran Cumartesi ve 2 Haziran Pazar günü üç oturumda yapılan sınav sonuçları, başarı notuna yüzde 70 etki ediyor. Duyuruda ATA AÖF yarıyıl sonu sınav sonuçları nasıl öğrenilir, sonuçlara nasıl itiraz edilir açıklandı. İşte ATA AÖF final sonuçları sorgulama ekranı...

ATA AÖF Yarıyıl sonu (final) sınavı sonuçları nasıl, nereden öğrenilir? Sonuçlara itiraz nasıl yapılır? - Resim : 1

ATA AÖF FİNAL SINAV SONUÇLARI SORGULA

Yarıyıl Sonu (Final) Sınav sonuçlarına OBS, ÖYS'den, ATA AOF Hibrit, ATAAOF OYS ve AtaMeta uygulamalarından ulaşabilirsiniz.

ATA AÖF sınav sonuçları için tıklayınız

ATA AÖF Yarıyıl sonu (final) sınavı sonuçları nasıl, nereden öğrenilir? Sonuçlara itiraz nasıl yapılır? - Resim : 2

SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ NASIL YAPILIR?

Sınav sonuçlarına itirazda bulunmak isteyen öğrenciler, Öğrenme Yönetim Sistemi’nde (ÖYS) yer alan “Sonuç İtirazı” butonunu tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazlarını Pazartesi (10 Haziran 2024) günü saat 10.20'ye kadar iletebilirler. Bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacak. Yapılan itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden sağlanacak. 

Karneler ne zaman alınacak 2024? Okullar ne zaman kapanıyor? YKS'de ilk oturum için son saatler YKS için geri sayım başladı: TYT, AYT, YDT saat kaçta başlıyor, ne kadar sürüyor? Öğretmenlerin tayin başvuruları bugün sona eriyor! Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?