ATA AÖF dönem sonu sınav sonuçları ne zaman belli olacak? ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman yapılacak?

ATA AÖF final sınavı sonuçları için bekleyiş başladı. Atatürk Üniversite Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencileri, 13-14 Ocak 2024 tarihlerinde ATA AÖF güz dönemi final sınavına girdi. Sınav sonrasında başarı notuna yüzde 70 etkisi olacak dönem sonu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorgulanıyor. Peki, ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman?

ATA AÖF dönem sonu sınav sonuçları ne zaman belli olacak? ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman yapılacak?

ATA AÖF final sınavı değerlendirme süreci devam ediyor. ATA AÖF öğrencileri, geçtiğimiz hafta sonu üç oturumdan oluşan güz dönemi final sınavına girdi. Her ders için 30 dakika süre verilen ATA AÖF dönem sonu sınavı değerlendirilirken dört yanlış bir doğruyu götürecek şekilde hesaplanıyor. Peki, ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ATA AÖF güz dönemi bütünleme sınavı ne zaman? 

ATA AÖF dönem sonu sınav sonuçları ne zaman belli olacak? ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman yapılacak? - Resim : 1

ATA AÖF FİNAL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ATA AÖF dönem sonu sonuçları için net bir tarih verilmedi. Fakat fakülteden yapılan açıklamaya göre ATA AÖF sınav sonuçları, sınavdan 2 hafta içinde açıklanıyor. Sınav sonuçları OBS yani Öğrenci Bilgi Sistemine giriş yapılarak öğreniliyor.

ATA AÖF dönem sonu sınav sonuçları ne zaman belli olacak? ATA AÖF bütünleme sınavı ne zaman yapılacak? - Resim : 2

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAV TARİHLERİ

2023-2024 Atatürk Üniversite Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (ATA AÖF) bütünleme sınavı 17-18 Şubat tarihlerinde üç oturum şeklinde yapılacak. 

Bütünleme Sınavı
I. Oturum
17 Şubat 2024 Saat: 09.30
II. Oturum
17 Şubat 2024 Saat: 14.00
III. Oturum
18 Şubat 2024 Saat: 15.00

 

AÖF güz dönemi final sınavı giriş yerleri açıklandı! AUZEF güz dönemi bitirme sınavı sonuçları açıklandı! E-okul ne zaman kapanıyor? E-okul karne notları, devamsızlık girişleri yapıldı mı? E-okul VBS girişi Öğrenciler şehitlerimiz için saygı duruşunda bulundu