Arabuluculuk sınav sonuçları açıklandı

Arabuluculuk sınav sonuçları açıklandı mı merak ediliyordu. 4 Aralık'ta yapılan Arabuluculuk Sınavına girenler sonuçlar için gözler ÖSYM'de idi. Arabuluculuk sınav sonucu ÖSYM sınav sonuç sayfasında erişime açıldı. İşte ÖSYM arabuluculuk sınav sonucu sorgulama ekranı...

Arabuluculuk sınav sonuçları açıklandı

Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınav sonuçları, ÖSYM sınav sonuç sayfasında. Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavı, 4 Aralık 2022'de yapılmıştı. ÖSYM sınav takvimine göre Arabuluculuk sınav sonuçları bugün açıklanması bekleniyordu. Arabuluculuk sınav sonuçları açıklandı. İşte ÖSYM Arabuluculuk sınav sonuçları sorgulama ve detayları haberimizde.

ARABULUCULUK SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavı, 4 Aralık 2022'de, sınav için başvurular ise 19-26 Kasım tarihlerinde yapılmıştı. ÖSYM tarafından duyuru ile Arabuluculuk sınav sonuçları ÖSYM sınav sonuçları ekranında...

ARABULUCULUK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

ARABULUCULUK SINAV KAĞIDI GÖRÜNTÜLEME

Adaylar, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresine T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle giriş yapıp ilgili sınavı ve “Cevap Kâğıdı Görüntüleme” ekranını seçerek sınavda kullandıkları cevap kâğıdı görüntüsünü, işaretlemelerini, işaretlemelerinin optik okuyucularla okunması ile elde edilen cevaplarını ve doğru cevapları görebilecektir.

KPSS sonuçları açıklandı Özel okullarda gözler yarına çevrildi E-okul devamsızlık sorgulama nasıl yapılır? Yarı yıl tatili ne zaman başlayacak?