Ara tatil uzatıldı mı? Okullar ne zaman açılacak? Kasım ara tatili ne zaman bitiyor? MEB'ten ara tatil uzatıldı mı açıklaması!

Okullar ara tatil uzatıldı mı öğrenci ve velilerin gündeminde yer alıyor. Okullar, yılın ilk ara tatiline 10 Kasım Cuma günü girdi. MEB eğitim öğretim takvimine göre ara tatil bugün bitiyor ve 20 Kasım Pazartesi okullar yeniden açılıyor. Sosyal medyada yayılan ara tatil uzatıldı söylentisine Milli Eğitim Bakanlığı cevap verdi. Peki, kasım ara tatili ne zaman bitiyor?

Ara tatil uzatıldı mı? Okullar ne zaman açılacak? Kasım ara tatili ne zaman bitiyor? MEB'ten ara tatil uzatıldı mı açıklaması!

Kasım ara tatili bitiyor. Öğrenciler, 10 Kasım Cuma günü, 9 günlük ara tatile girdi. MEB tarafından açıklanan ara tatil tarihleri beş gün gözükürken dokuz gün tatil yapılıyor olması ara tatil uzatıldı mı sorgulamasına döndü. Peki, okullar ne zaman açılacak? Ara tatil ne zaman bitiyor? İşte MEB tatil takvimi...

Ara tatil uzatıldı mı? Okullar ne zaman açılacak? Kasım ara tatili ne zaman bitiyor? MEB'ten ara tatil uzatıldı mı açıklaması! - Resim : 1

ARA TATİL UZATILDI MI, NE ZAMAN BİTİYOR?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan 2023-2024 eğitim öğretim yılında birinci dönem ara tatili, 13 Kasım 2023 Pazartesi başlayacak ve 17 Kasım 2023 Cuma sona erecek. MEB takviminde hafta sonlarının dahil edilmemesi, tatilin 9 güne çıkarıldığı şeklinde algılanmasına döndü. Yani 20 Kasım Pazartesi günü okullar açılıyor ve kasım ara tatili sona eriyor.

Ara tatil uzatıldı mı? Okullar ne zaman açılacak? Kasım ara tatili ne zaman bitiyor? MEB'ten ara tatil uzatıldı mı açıklaması! - Resim : 2

YARIYIL TATİLİ (SÖMESTR TATİLİ) NE ZAMAN?

2023-2024 eğitim öğretim yılı takvimine göre sömestr tatili, 19 Ocak 2024 Cuma -5 Şubat 2024 Pazartesi tarihleri arasında olacak.

Ara tatil uzatıldı mı? Okullar ne zaman açılacak? Kasım ara tatili ne zaman bitiyor? MEB'ten ara tatil uzatıldı mı açıklaması! - Resim : 3

NİSAN ARA TATİLİ NE ZAMAN?

İkinci dönem ara tatili ise 8 Nisan 2024 Pazartesi ile 12 Nisan 2024 Cuma tarihleri arasında yapılacak.

ÖSYM, 2023-TUS 2. Dönem yerleştirme sonuçlarını açıkladı. Depremzede öğrencilerden katkı payı alınmayacak AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı, güz dönemi ara sınavı ne zaman? VGM yükseköğrenim burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?