AÖL sınav tarihleri 2023: Açık Lise 3. dönem sınavları ne zaman?

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 3. dönem sınavları için tarih araştırmaları başladı. Lise diplomalarını alabilmek için eğitim hayatlarını açık liseden devam ettiren öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından belirlenen AÖL sınav takvimini araştırıyor. Peki, AÖL 3. dönem sınavları ne zaman?

AÖL sınav tarihleri 2023: Açık Lise 3. dönem sınavları ne zaman?

Açık lise öğrencileri tarafından AÖL 3. dönem sınav ne zaman merak ediliyor. MEB tarafından gerçekleştirilecek olan AÖL 3. dönem sınavları için gözler yapılacak duyuruya çevrildi. Peki, AÖL 3. dönem sınavları ne zaman? Açık Lise sınavı online mı olacak?

AÖL 3. DÖNEM SINAVLARI NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek 3. dönem Açık Lise sınav tarihi henüz açıklanmadı. Geçen yıl AÖL 3. dönem sınavı temmuz ayında yapılmıştı. 

AÖL sınav tarihleri 2023: Açık Lise 3. dönem sınavları ne zaman? - Resim : 1

AÇIK LİSE SINAVLARI ONLİNE MI OLACAK?

AÖL 2. dönem sınavları çevrim içi (online) olarak yapılmıştı. AÖL 3. dönem sınavlarının da e-sınav olarak gerçekleştirilmesi bekleniyor.

ALES başvuruları başladı DGS sınavı ne zaman? 2023 Dikey Geçiş Sınav giriş belgesi yayımlandı mı? AÖF yaz okulu kayıt nasıl yapılır, kayıt ücreti ne kadar? Üniversite sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?