AÖL 3. dönem sınav sonuçları bugün açıklanır mı, ne zaman açıklanacak?

AÖL sınav sonuçları merakla bekleniyor. Online olarak düzenlenen AÖL 3. dönem sınavı, 28 Temmuz - 9 Ağustos tarihlerinde girildi. Sınav sonrasında öğrenciler, AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorgulamaya devam ediyor. İşte AÖL 3. dönem sınav sonuçları ekranı...

AÖL 3. dönem sınav sonuçları bugün açıklanır mı, ne zaman açıklanacak?

AÖL sınav sonuçları için gözler MEB'te. Açık Lise öğrencileri, 9 Ağustos'ta biten AÖL 3. dönem sınav sonuçları için AÖK Bilgi Yönetim Sistemini kontrol ediyor. Peki, AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, tarih belli mi? AÖL sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

AÖL 3. dönem sınav sonuçları bugün açıklanır mı, ne zaman açıklanacak? - Resim : 1

AÖL 3. DÖNEM SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖL 3. dönem sınavı, 28 Temmuz - 9 Ağustos tarihleri arasında önceki dönemler gibi online (çevrimiçi) yapıldı. AÖL sınav sonuçları, önceki dönemlerde 15 gün içinde açıklanıyordu. Bu nedenle AÖL 3. dönem sonu sınav sonuçlarının bugünden itibaren açıklanması bekleniyor.

AÖL 3. dönem sınav sonuçları bugün açıklanır mı, ne zaman açıklanacak? - Resim : 2

AÖL SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

AÖL sınav sonuçları, Öğrenciler T.C. kimlik numarası ve daha önce AÖL Müdürlüğü tarafından verilen AÖL öğrenci şifresi ve güvenlik koduyla sonuç sorgulaması yapabiliyor.

AÖL SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ

 

2023-2024 KYK yurt ücretleri belli oldu! Gözler ÖSYM'de! 2023 DGS tercihleri ne zaman başlayacak? KYK yurt başvuru tarihi açıklandı mı? YKS ek tercih tarihleri belli oldu mu? Geçen yıl YKS ek tercih ne zaman başladı?