AÖL sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

AÖL sınav sonuç tarihi merak ediliyor. Açık Lise 3. dönem sınavı, online olarak 28 Temmuz - 9 Ağustos tarihleri arasında yapıldı. Online sınava itiraz süreci devam ediyor. Peki, AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖL sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

AÖL sınav sonuçları için gözler MEB'te. Açık Lise 3. dönem sınavı online olarak yapıldı. Sınava son giriş 9 Ağustos idi. Sınavın bitimi ile AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorgulanmaya başlandı. İşte detaylar...

AÖL ONLİNE SINAVA NASIL İTİRAZ EDİLİR?

Açık Lise online sınavına itirazlar, sınavın tamamlanması ardından (9 Ağustos 2023) beş iş günü içinde yapılabiliyor. İtiraz için ilk olarak 30 TL ücret yatırılması gerekiyor. Ödeme; Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası ve Halk Bankası şubelerinden herhangi birine T.C. kimlik numarası ile yapılabilir. Sonrasında e-İtiraz Modülüne (https://eitiraz.meb.gov.tr) üzerinden başvuru yapılacak.

AÖL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖL 3. dönem sınavı 9 Ağustos'ta sona erdi. MEB tarafından AÖL sınav sonuçları için net tarih verilmedi. Sonuçların on gün içinde açıklanması bekleniyor. AÖL sınav sonuçları açıklandığı zaman size en kısa zamanda yeni güncel haber ile duyuracağız.

 

PMYO ön başvuru sonuçları belli oldu! Giriş sınavı ne zaman, sınav ücreti ne kadar? DGS sonuçları açıklandı: 2023 Dikey Geçiş Sınav sonuçları nasıl öğrenilir? 2023-ALES/2 sınav giriş yerleri nasıl öğrenilir? MSÜ mülakat sonuçları açıklandı! Sonuçlar nereden, nasıl öğrenilir?