AÖL sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? AÖL 1. dönem sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

AÖL sınav sonuçları merakla bekleniyor. Açık Lise 1. dönem sınavı, 23-24 Aralık tarihlerinde yapıldı. Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçları için gözlerin çevrildiği MEB'ten AÖL sınav sonuç tarihi açıklaması geldi. Peki, AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir?

AÖL sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? AÖL 1. dönem sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

AÖL sınav sonuçları için değerlendirme süreci devam ediyor. Değerlendirme, Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılıyor. 23-24 Aralık 2023 tarihinde yapılan AÖL 1. dönem sınav sonuçları ne zaman belli olacak MEB tarafından açıklandı. Peki, AÖL sınav sonuçları nasıl sorgulanır?

AÖL sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? AÖL 1. dönem sınav sonuçları nasıl öğrenilir? - Resim : 1

AÖL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı, AÖL 1. dönem sınav sonuçlarının 24 Ocak 2024'te açıklanacağını duyurdu. 

AÖL sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? AÖL 1. dönem sınav sonuçları nasıl öğrenilir? - Resim : 2

AÖL SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Değerlendirme sürecinin tamamlanmasının ardından sonuç bilgileri http://aolweb.aol.meb.gov.tr sitesi üzerinden erişime açılacak. Öğrenciler T.C. kimlik numarası ve daha önce AÖL Müdürlüğü tarafından verilen AÖL öğrenci şifresi ve güvenlik koduyla sonuç sorgulaması yapabilmektedir.

AÖL sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? AÖL 1. dönem sınav sonuçları nasıl öğrenilir? - Resim : 3

AÖL DÖNEM SINAVI NASIL GEÇİLİR?

Açık Öğretim Lisesi 2023-1 dönem sınavında her ders için en az 5 soru ve fazlasına doğru cevap verenler başarılı sayılacaktır.

 

AUZEF güz dönemi bitirme sınavı sonuçları açıklandı mı, nasıl öğrenilir? Yarı yıl tatili ne zaman 2024? Sömestr tatiline kaç gün kaldı? Bazı illerimizde okullar tatil edildi Yapay zeka dersleri üniversite müfredatına dahil edilecek